Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 22, 2010

t.h.e.m.e.

days to go : 151 days


ya allah! malasnya nak memulakan semula segala pencariannya. 
nak start ape - nak mula dengan ape - semua tak de idea.
ade orang ckp ngan sy - start small. pk kan tema kahwin anda.
tahu kan kami bukan lama sangat tunang pun. 6 bulan. okla.start small.
apa dia theme perkahwinan anda umliyana? 
tema kahwin - bende paling simple pun tak tahu. hahah.. bukan ape. sy ni tak byk kaler sy suka. 
putih. pink. merah. purple.
merah - tak sesuai untuk weds. (dalam imaginasi sy - merah too bright for a wedding)
putih - my dress will be white.
pink - this is my first option (tp tunang dh kaler pink)
purple - mila dah cop untuk kenduri belah dia. :(
kan..? sy memang takde suka kaler yang pelbagai. no wonder la staf sy semua panggil sy cik putih. putih dan pink adelah kaler paaaaaaling sy suka. 
ade cadangan tak?
sementara memikirkan tema yang sy cadangkan untuk weds sy -  sy dan mila ingin melunaskan plan kami yang dah sekian lama nak buat tapi tak buat2 jugak. so akhirnya decide - after tunang kene execute jugak plan ni. kalau tak smpai bebile la takkan buat. 
plan : naik tren pegi dan balik jb. 
tak tido jb pun - just tido dalam tren. plan ini akan di-execute-kan sebelum puasa. yeyeh! tak sabar rasenya nak buat backpacking travelling. :) 
ok. promise. smbil tu pk psl preparation ok.
anyway - korang ade idea tak kaler apa yang sesuai untuk majlis resepsi ku? :)

4 comments:

thesweetlittlecat said...

um, ko sesuai color ape2 je beb.. tapi kalo nak kelainan ko wat lah kaler cyan ke bright turqoise ke..

tp ape pun beb, aku suke combination pink and u.. very d masyuk!!! cun and cute!

ummphs.. said...

boleh ke aku buat pink lagi?
ke nampak boring nt?
aku mcm tak kisah je... :P

princess~syeena said...

um,

apa salahnya buat pink lg skali...just remember odd color combination can be so beautiful...um matchkan pink ngan other color...so nmpk different sket....

mcm syeena dl, syeena suke pink, husband syeena taknak dikaitkan ngan kaler pink, so wedding theme dipilih gabungan fav color kitorg, baby pink and baby blue with touch of white...just giving u an example ok.

my 2cent.

ummphs.. said...

heheh.. mila tak kisah pkai pink.
dia suka pink. :P
rasenya mcm nak maintain je pkai pink ms kawen. sbb dah tak de idea nak kaler ape. :(