Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, July 4, 2010

s.h.o.p.t.i.l.l.y.o.u.d.r.o.p.

days to go :  168 days




semalam do some shopping. hehe..nilai - kenduri sue-mid valley. ingat kan nak letakkan slot Semua House kat dalam list shopping place tapi tak jadi. sbb takut balik lewat sgt sbb parents aku ade di sini. :)  tapi itu pun shhopping tahap sakit kaki ok. huhuhu.. 
memula pegi Nilai. pegi dah lewat sket sbb aku siapkan chicken caesar salad untuk kakak aku. saje nak bagi kakak aku test makanan yang sihat dan sedap. haha ( tp dressing caesar salad tu beli je). so.. aku ngan mila gerak ke Nilai lambat sket. janji ngan mila just nak pegi 2 kedai je - zc dengan thank u tu. tapi KK Deco Mart ade sale ngan ada butik aksesori yang baru aku pegi tengok. so melarat dari target jam 130 shopping kami berakhir jam 2.30 petang. mila dah bad mood. we're supposed to go sue's wed at 2.00. so..mila bad mood. semuanya gara2 aku excited tengok kedai murah. hahaha..  ok. kat Nilai aku just shooping reben, polistrin - mostly barang utk perhiasan hantaran je. aku siap kol min dan yanti (aku mintak tlg dorang utk hiaskan hantaran). berhabis almost rm200  for both of us. :( duit..duit..
then pegi kenduri sue. kami smpai tepat jam 4 petang. hehe.. majlis dah abis ok. just tinggal family je. huhu.. tak senonoh. :P
after that - mid valley here i come!! :)  ade pameran pengantin as i told you earlier. agak meriah la pameran tu. tapi dis time nampak banyak photographer  yang join. kami takde buat ape2 reservation pun.. sebab otal full occupied dengan tunang kan. so.. just pegi pameran pengantin nak tengok bridal yang ade. amek no phone. in case kami berminat. :) and happen to be yang aku berminat semua mahal. hah! then beli barang hantaran mila - loreal products for men ngan baju yang mila sesuai nak pkai dengan majlis tunang nanti. (since suggestion sy untuk suh dia pkai baju melayu tidak mendapat sokongan ramai). so..berbelanja lebih rm100 la. huhu..duit..duit ..dan duit.


so arini pegi cari tudung dan hiasan untuk letak cincin. yeps! jumpe tudung cumel kat Gulati's. aku nyaris nak terbeli tudung bawal yang harganya rm150.00. huh! rasa tak berbaloi tudung mahal2. kat GULATI's tu ok harganya. plak tu aku daftar as member. so dpt discount. :) suka!  tapi basically shopping ni okla. sebab kami pun tong2. so beban tu tak terasa sangatla. :) pegi ke Gulati's sajala tengok kain french lace. sbb aku ada berkenan dengan satu baju pengantin tu. sangat cantik ok. oo..rasenya mcm dah bagitahu kat entry sebelum ni. so.. gatal2 la pegi cari kainnya. huhuhuh... paling murah aku jumpe rm300 per metre ok. huhu.. itu pun sbb happy hour. kalau tak harganya rm450 per metre! huhu.. mahalnya!
hehe.. im past my nervousness. skang dah excited! hahaha.. 


p/s : pics from cherish this moment blog. cantik kan dia? 




No comments: