Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 26, 2010

l.i.s.t.

days to go : 147 days


im back. setelah depression sy di atas pembatalan cuti sy berakhir. 
(dptla majuk ngan mila satu hari)
anyway - arini sy cuti. mulanya cuti sebab nak settle kan a few things - but end up berselimut di rumah kerana demam. dan terpaksa setelkan a few keje opis di rumah. (thanks syeena kerana melayan semua kol dan msg sy!). 
tahu kah anda date reception sy belum finalised? hmm.. not my side. tapi belah mila.
sy dpt a panggilan dr photographer utk kompem date - tapi tak dpt juga.  belah sy insya allah 22 januari 2011. tapi pape pun pastikan dpt dewan utk make sure tarikh tu benar2 terjadi. 
arini sempatla buat senarai - things to get done before we get marry.
paling aku kompius adalah kebenaran kahwin. ade ke kebenaran kahwin?
sape kene dapatkan kebenaran? mila atau saya? huhu.. its 6 months ahead - simple things pun tak tahu. huhu.. takpe. akan ku dapatkan maklumat dr kakak ku. dia kawen dengan org KL juga. proses 4 tahun lepas tak berubah kan?
then - isu dewan. susah rasenya nak setelkan bab dewan ni bile anda berada di johor bahru. saya masih sedang fikirkan di manakah dewan yang best nak buat. sy rase dewan paling senang dijumpai - Dewan Jubli Intan. kat tengah bandar JB tapi parking dia mmg mcm haramla. rs mcm kesian kat tetamu yang dtg. lagi plak - arrangement. sy nikah 22hb kan.. then sempat ke after nikah majlis sanding kat  dewan? tak rs mcm rushing.. ? i wonder... sy mmg avoid waktu cuti sekolah sbb kompem - sy takkan dpt dewan dalam ms 6 bulan ni. 
mila ckp start bulan puasa br jalan2 cari bridal saloon. (sy masih belum let go impian sy nak ade baju sendiri) sy kene cuti sbb bridal saloon kat jb. so.. it will take at least 2 hari nak setelkan dewan dan mak andam. ye ke? kalau tak jumpe mak andam yang aku berkenan? 
photographer yang aku suka dah jumpe. tapi seems like he refuse to do job outside kl. :( rase sedihh plak. sbb sy betul2 sukakan dia..
huhuh... kat mane nak start ni... 
anyway - rasenya dh final tema wedding sy. ok kan pkai pink juga? hehe.. 
tapi sy nak pick fuchsia pink. :) mesti cumel.. :P


No comments: