Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, July 11, 2010

k.r.e.a.t.i.f.

days to go : 161 days


huhuhu - saya di Enggor. Bagi ceramah untuk induksi umum kump. sokongan II. sib baik esok dah balik dah. saya sangat tak senang hati sebab saya nyer hantaran tak siap lagi. sebenarnya tinggal buat reben dan ikat2 apa yang patut. selebihnya - nak tak nak memang kene setalkan jumaat sbb fresh flower baru nak beli ari jumaat. jadual jumaat tu agak sibuk la. :( amek 2 jenis cupcakes. kek hantaran. sirih junjung + bunga tangan + bunga untuk hiasan. 
semalam sy dah setelkan semua tray hantaran tu. bukan susah pun. cume leceh  jek main tampal2. bape kali jari ni rs mcm melecur sbb terkena gam panas tu. last aku gune bende alah pistol gam tu adelah 4 tahun ke 5 tahun lepas. masa kakak aku kawen dulu ok. so - agak bangangla saya menggunakan bende alah tu. sib baik tak kecah umah aku kerjakan. min awal2 dah pesan jangan kecahkan umah bile buat kerja. :P 
saya nak amek gambar bende yang saya buat. separuh tu - tapi laptop sy ni bluetooth dia tengah sengal. so.. xdapatla saya nak tunjukkan hasil kerja saya yang kunun kreatif. :P
saya beli coklat2 untuk hantaran. rase nak nangis tengok coklat yang dijual di The cocoa tree tu harga 2-3 kali ganda mahal dr apa yang kat langkawi atau at least the zon kat jb. tapi saya belila juga. rm24 - saya dapat semua coklat campur2. okla tu. saya suka. sbb at least nampak penuh skt balang coklat saya. hehehe..
okla. saya br smpai enggor. mahu golek2 sudah.. :P



No comments: