Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 19, 2010

e-d.a.y.

days to go: 153 days




pada 17 julai - saya selamat bertunang dengan mohd fahmi. hehe - sy still panggil dia mila. dia cakap okai!
haha - majlis saya? ok. tapi preparations - horror. :)
jumaat malam tu tidor kul 4 pagi sebab terlalu penat untuk tutup mata. 
yanti dan min ade di rumah mendecorate - hantaran. 
pagi2 tu bangun pegi alamanda sebab cari buah2an. buah untuk hantaran ok!
then pegi rumah transit. sbb abang saya akan stay di situ. 
lepas tu balik umah - angkut segala harta yang ada dan gerak ke rumah munaz.(kakak sy)
smpai umah kakak lebih kurang kul 11.30 pagi - buat hantaran semula. ade yang tak dpt disiapkan. 
then mak andam datang untuk mekap. 
dalam kul 12.30 br start mekap.  pastu ade kesilapan teknik sket - make up lagi sekali. mase ni duk gelak2 je sbb macam kelakar plak cuci mekap lagi pastu tambah mekap lagi. 
paling sakit hati - bile tudung tu takleh nak straight. huhuhu...
2 kali pakai tudung. sedey gile. orang dah smpai semua aku masih lagi terkapai2 pkai tudung. sib baik by the time suh aku turun tu aku ok dah. 
anyway - always use my best left side. :P


pape pun - thanks kat semua kawan2 yang datang.
thanks min sbb tolong amek cupcakes.
yanti sbb amek gambar cantik. 
yanti dan min sbb bersengkang mata hias hantaran.
paling utama - family saya yang tolong arrange majlis ni.
its nothing without any of your hardwork. :)


nak rehat jap. rehat drpd pk pasal majlis. sbb sy sdg sangat tak semangat nak pk kawen. 
nak rileks. nak enjoy the moment - jek.  :)


11 comments:

Isz, Elliz n Faleeq said...

Congrats sis..!

princess~syeena said...

congrats um!!!nicely done!all of it!

Anonymous said...

MCM FASHASANDA BEB...HEEE NWAY TAHNIAH - ADDA

ummphs.. said...

abg giant - terime kasih. mane hilang?
syeena - terima kasih! :)
adda - kau sama kan aku ngan fasha sandha? huhu.. ni dah mcm menghina ni. hahahahahahha

fara said...

um.. congratz!

Eny Yusof said...

Tahniah um....

Ko dah macam muka Su je aku tengok. Su geng korang jugak tu... And dia pun macam Fasha Sandha gak. Which mean..... eh bukan menghina ye.... kau version baik punya.

Fikri: Kacaknya! said...

Yg baju biru tu sapa?

ummphs.. said...

eny : kau cube sedapkan ati. adakah begitu sama? aku ngan sue pun muka sama kah? kompius..

fikri : suhana azlin. kwn aku. nape? anda kenal?

Fikri: Kacaknya! said...

Oh... Suhana. Tak kenal. Tapi nak berkenalan. Ihiks.

ummphs.. said...

fikri : sudah berkahwin dan ade anak sorang ye. :)

Fikri: Kacaknya! said...

Hahahaha. Dem. Hahahaha. Gatai sangat.