Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 23, 2010

s.c.h.e.d.u.l.e.

arini aku tergerak pegi kat setelkahwin.com. 
saje je nak tengok sbb kwn aku ckp kat situ byk membantu. (ye ke?)
so -  aku gatal2 pegi register. 
bile dah register dapatla tengok pelbagai aplikasi yang dioffer. 
one of it - senarai semak. 
dia suh tulis bile tarikh setel kahwin - so dia akan generate satu jadual - menyatakan item dan tarikh semua item tu perlu setel. spt dirancangkan 22 januari 2010. (subject to change).pastu keluarla satu senarai yang sangat panjang. wow! ini tak membantu aku. tapi menambahkan stress!  actually aku dan mila refuse nak buat any arrangement psl kahwin sbb kalau boleh nak setelkan majlis tunang dulu. 
tp menurut jadual tu semua tindakan aku kene buat as early as 4th july! mak ai. ms korang kawen mcm mane arrangement korang? adekah bermula seawal 6 bulan atau setahun atau 4 bulan dah ok dah? 
then ade jugak aplikasi belanjawan. huhuh.. paling menakutkan untuk difikirkan.
sesape nak join the club - boleh tgk kat setelkahwin.com. 


p/s : tak leh fokus menaip sbb sambil tengok game england nih. :)

4 comments:

zulaikha mz said...

owh babe, ko jgn terikut sgt list tu, yang penting ko buat jadi petunjuk jer... ape yang penting amek dan yang x penting cut down.. dari aku yang pernah buat hlaf way kehkehkeh =)

ummphs.. said...

ikha - thanks kerana mengingatkan saya. :)
tula. arini br survey dewan. seriously - sy imagine small wedding je. tp mcm takkk.. :(

Lady said...

hoho~ list adalah bagus untuk rujukan je.. takut kita terlupa few small parts.. amek yang mana penting from the list. sebab different people needs different list~

preparation wise, 6 months ok, 2 months pon ok~ hasil je berbeza~
:)

Hashim HD said...

We appreciate the awesome review :) Thanks