Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 3, 2010

k.e.n.d.u.r.i.

days to go : 198 days




aku tak tahu orang lain kenduri mcm mane. 
tapi imaginasi aku kenduri pertunangan aku adalah sangat simple. org yang datang sangat terhad. kwn rapat. family of both sides. itu saja. but then - change of plan.
sedara mara umi abah start jemput. daripada cater makanan untuk 60 orang up ke 70 orang. 
last2 100 orang. tapi masih lagi wonder cukupkah makanan itu?
atau terlalu banyak kah? 
majlis pertunangan je pun. org yang dijemput tak semestinya datang. uish..uish..
kompius sudah saya. 
anyway - khabar gembira mahu diceritakan adalah - akhirnya boyfriend saya a.k.a bakal tunang saya a.k.a mila dia dah decide kaler. dia ckp ni final. dia takkan ubah2 lagi dah. kaler putih kehijauan. fuh! lega! aku bukan tak suka kaler purple. i dont mind kaler purple. tapi tuko2 byk kali mmg tak dapat dek nak nolong tau! 
so.. esok ade miting. di melaka. sepatutnya pegi kedah dengan wani dan cipiz tapi takleh. miting aku petang. dan aku sure lambat abis. 
untuk ex-housemate aku - selamat pengantin baru!!!
untuk wani - sorry sangat2 tak dpt join pegi kedah. seriously - saya sangat mahu pegi kenduri shidot. huhuhu.. dah lama tak kuar dengan kawan2 BTS. anyway - sabtu plan nak pegi Nilai. cari barang sket2.
survey org yang menyewa dulang. adela jumpe tapi so far orang tu masih tak reply msg saya bagi. 
leceh kan? rasenya nikah je terusla mila! hahahahah


ok. chow beb. 

3 comments:

thesweetlittlecat said...

aku setuju, nikah je terus
u guys dah ready kan? hehehehe

ummphs.. said...

kiera - nape aku rs mcm perli je?
huhuhu

thesweetlittlecat said...

beb tak perli tau.. aku rasa koang couple plg kiut n sweet aku penah tgk!!!! so, aku tak sbr nak tgk koang jd pengantin.. :)