Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 18, 2010

29 days..still counting

days to go : 183 days


biarpun 183 ari lagi majlisnya (insya allah) tapi majlis yang nak dekat ni : majlis pertunangan saya.. masih lagi samar-samar. tak tahu nape tapi rase semua bende tak ready. so let us do some checklist okai? 

  1. cupcakes hantaran - checked!
  2. coklat - last minute
  3. buah-buahan - last minute
  4. sirih junjung - order jek. last minute juga. 
  5. baju nikah - checked!
  6. baju kemeja - checked!
  7. samping songket - checked!
  8. sewa tray - checked!
  9. alas dulang - hmmm...
  10. dulang pahar - checked! (tapi belum amek!)
  11. baju tunang - checked! (tapi belum amek)
  12. selendang atau tudung - hmmm...
  13. cupcakes untuk guests - checked! (belum bank in)
  14. puding caramel - hmmm...
  15. dias - checked! (tapi design belum finalised!)
  16. make up - checked!
  17. makan dan khemah - my sister as person in charge. 
  18. bunga - still berfikir nak bunga artificial atau bunga hidup.. so tak beli lagi.
  19. lain - lain hiasan - hmmm..
rase-rasenya aku ada tertinggal pape tak?? mcm ade tapi tak leh recall. 
still rase mcm tak cukup bersedia. nervous sahaja kah atau mmg saya tak sedia?? huhuhuh..
maybe ongkosnya yang enggak redi. as u know sy br accident (bajet tunang sy telah digunakan utk byr repair itu), hujung bulan ni renew insurance kete. so.. maybe im not ready. uwaaaaaaa!!!


ok. nak tido. nt bangun semua masalah dah setel. bye. 

2 comments:

cheche said...

checklist paling penting: MILA

honey poney said...

pelamin lupa kah?