Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 31, 2010

p.u.r.p.l.e.? n.e.x.t !







days to go : 202 days
sorry ye kawan-kawan. telah begitu lama ku tidak meng-hupdate. 
al maklumkan berok-band takde dah di rumah. harapkan abis waktu keje saja - boleh blogging. 
anyway - semalam, hantaran hunting! 
saya dah beli body shower body shop as part of hantaran. and mila has to buy a shirt for hantaran as well. 
sebagaimana anda tahu - mila adalah sangat cerewet. i mean detail. dia sangat cerewet dalam pemilihan kaler hantaran yang saya perlu siapkan untuknya. ye.. ye.. tak semua lelaki special seperti boyfriend saya. saya tahu itu. sebab tu bile dia ckp dia nak kaler purple - otak saya sudah pening nak fikirkan purple mcm mane yang dia mahukan. dia nak purple yang sangat spesifik ok. bukan seperti purple dalam pensil kaler LUNA yang provide 12 kaler. maybe pensil kaler LUNA yang ada 36 atau 48 jenis kaler baru dia jumpe purple dia mahukan. 
kami dah survey. mmg susah nak cari purple yang dia suka. last2 he settles with  putih ke hijauan. sangat kemas ok kaler tu. saya sangat suka. selebihnya saya suka sbb bunga dan reben mudah dicari. dan saya telah memikirkan beberapa design hantaran yang sesuai dengan kaler yang dia berikan.
tapi selepas kami melawat SSF - dia masih nakkan kaler purple. huh! dia tak nak berganjak daripada keputusan dia. dan lagi membuatkan dia pasti dia nak kaler purple sbb dia jumpe satu baju kemeja padini kaler putih tp strip purple. fine. at least dia nak kukuhkan hatinya. 
but after balik dr SSF singgah semula kat Sogo untuk beli kemeja tu - hmm.. takde size. there we go! kerumitan itu berulang kembali. dan dia insist tak nak beli baju kameja sbb takde yang dia berkenan. huh! so.. target kami untuk memastikan gaji bulan ni setelkan barang hantaran yang besau2 tak tercapai. 5 dulang yang dia perlu prepare untuk saya semua saya dah lengkap. cuma dulang yang saya perlu beri dia je yang tak lengkap. nak imagine kaler pun tak boleh. 
so.. we back to square one. :(



4 comments:

suhana azlin said...

hehe...ni baru pilih tema kaler tunang dah konpius =P

kawen nnt kaler apa beb? senang aku nak cari adiah kat sini..perlu la bagi adiah awal kan, ko kawen nnt aku xde..

sob sob...byk benda mis beb, kawin didi, ache apat, ni ko plak.. =(

didi said...

bagi hadiah awal je?
hadiah lewat tak mo ke?

:)

ummphs.. said...

lin
kau balik julai kan?
17 julai belum balik lagi kah?
datang aku tunang pun ok.
hadiah?? heheh.. saya suka!
kau takde pun xpe asalkan hadiah ade. hahahahahahah

suhana azlin said...

hehe...niat di hati mmg la nak bagi, tp xmo la berjanji bagai kan..hehe

um, emmm...kalau xde aral melintang 17/7 adalah hari aku touch down ke bumi msiaku tercinta ye...huhu...maybe x sempat kut...