Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 8, 2010

p.e.l.a.m.i.n.



days to go : 225 days


aku tahu pelamin untuk tunang is quite extravagant. :P di awal perancang kitaorang  mmg takde pelamin utk tunang ni. kenapa eh nak pelamin untuk tunang? heheh.. then kakak aku yang sulung - munaz ckp dia nak sponsor pelamin. somehow aku adik perempuan dia yang last and dia nak best sket untuk pertunangan adik dia. so.. dia sponsor. baikkan hati kakak aku? hahaha.. 
so.. khamis : 6 mei 2010 aku jumpa dengan orang yang supply pelamin aku. so.. dorang ok. aku bagi dia picture of pelamin yang aku suka kalernya saja as contoh how my pelamin shud be. and dorang pagi aku option either to put bunga in sangkar or in vase. well.. to tell you the truth - even that i cant decide. i know. i know. if that is my bestfriend engagement im pretty sure that i'll have opinion on everything. but when it come to myself - sengal just the right word for me. 
so.. akhirnya aku just decide letak je bunga dalam vase. i thought its normal. aku tak tahu how big the cage is. so.. tak leh imagine. aku just boleh imagine something normal. vase is normal. so i'd pick vase.
ok. so i made a list. aku dah setel pelamin. catering akak aku setelkan. skang yang tinggal hanya hantaran je. maybe kitaorg buat sendiri. gaji bulan mei atau jun start rempuh nilai. arini ingat nak pegi survey barang rumah. nope. just survey ikea. nak berangan jap. well.. i need to berangan ok. :P


p/s : terpaksa apply kuarters cepat. aku baru tahu yang waiting list was 1600 people! maybe by the time kami kawen still tak dpt kuarters. hmm.. you have to figure out plan B um!

No comments: