Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 5, 2010

h.a.n.t.a.r.a.n.











days to go : 228 days. 


saya ade masalah. sebenarnya aku ngan mila ada masalah.
semua bende kami dah setel. psl tunang ni tapi satu jek. hantaran. 
untuk kesenangan bersama dan disebabkan kami ni sibuk je memanjang - kami ingat nak tempah je dulang hantaran. 
ade satu kakak ni buat cantik. dan affordable (biarpun akak aku kata mahal nak mampuih!) buat hantaran rm50 per dulang.dia guna fresh flower. masalah nye dia duk jauh. kat rawang. 
dan setakat ni dia sorang je offer murah. 
ade lain yang aku berkenan : caj rm80 per dulang. fresh flower. cantik. kedai dia di PJ atau damansara. ada kedai kat bangi pun caj rm80 per dulang. 
kat semua hoouse tu lebih kurang juga. rm75-80 per dulang. 
then akak aku bising sbb tempah. dia cakap buat sendiri jauh lagi murah. betul. tapi tahu tak betapa susahnya nak buat?? i have to admit - im not that creative. :(
plus - mcm mana nak curi masa nak buat? bulan Mei ni kire halal la. busy jek. bile balik rumah rase nak melepak je.. tak nak pandang bende2 yang buat yang pening. then bulan Jun which is kalau nak tempah takut suntuk sgt dan orang akan charge lagi mahal. 
so.. korang dulu mcm mane eh? boleh bagi idea? 

6 comments:

swit@kon said...

heh. confirm nak fresh flower?
meh bincang meh. tak banyak dulang kan?

dulang ada?

thesweetlittlecat said...

tu ahkon dah offer nak buat tuh.. hehehe.. lg save!

aku lu wat sendiri jerk.. tak kreatif pun leh jadi kreatif.. aku bukan ape, nak save satu hal, tapi yg penting aku puas hati gila2 bila dah siap lu cuz aku wat sendiri! :)

iffa said...

ermm try google ni...amirulsyafique..dia duk ampang kot kalo tak silap.. hantaran dia wat gune ff gak n modern style.. tak silap aritu dia ckp 45 sedulang... ermm satu lagi dia ajar gak dlm blog dia camne nak wat sndri hantaran.. really nice person...

ummphs.. said...

thanks iffa.
mila terus google. hehe..excited.

Ejan said...

um.. tu si ahkon mau buat.. bg la dia buat.. or else.. ko nk try kawan aku?? dia buat utk aku pnye e-day.. if mau.. drop me an email..
i'll give u some pics on that day..

dying said...

so sorry i menyibuk tapi im really on a tight budget n nak sgt fresh flowers.. wedding lama lg.. tp tgh cr dr skang.. ejan, if u don't mind, can i get ur help on this?

my email is dyingroses86@gmail.com

TQ~