Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 18, 2010

c.h.a.n.g.e.s.u.b.j.e.c.t.

arini tak nak ckp pasal kawen, tunang atau merisik saya yang hanya lagi 4 hari ni. 
arini saya nak ckp betapa selfishnya saya sebagai kawan. 
arini saya baru teringat - betul2 teringat untuk melihat facebook kawan baik saya cik yan. dia melangsungkan pertunangan pada 1 may 2010. mase dia buat announcement kat dalam email - saya ckp sy balik. and honestly mase tu mmg plan nak balik 1st may. biasela.. sy kan selalu balik once in a month.
tapi ntah mcm mane - sy betul2 lupe psl pertunangan dia. saya just decide tak nak balik sbb mak dan abah sy datang kl jumaat tu dan balik sabtu tu. langsung tak ingat psl tunang dia. dan pallling teruk arini sy tengok FB dia baru saya ingat tentang pertunangan dia. dan tengok gambar dia dan kawan2 baik saya yang lain - buat hati saya terdetik - teruknya kau um! dia kawan baik kau tau. mcm mane kau boleh lupa??? how could you! dan bile tengok gambar dia - hati saya sedih. kenapa sy takde masa tu? apa alasan saya takde masa tu?? dan paling teruk - mcm mana saya boleh lupa????
oleh sbb rase bersalah ni jugak - saya tak bgtahu kawan baik saya itu dan kawan baik sy yang lain - adda, uyah, seeyah dan yan yang saya akan bertunang. saya tahu dorang akan gembira dengan khabar gembira saya bawa tapi saya tak boleh share dengan dorang. saya tak nak jadi seorang yang hanya ingat ke-happy-an diri sendiri tetapi tidak kawan baik sendiri. arini ia membuktikan betapa selfishnya saya.
ms yan announce dia nak tunang dan jemput kitaorang - saya tak nak bgtahu saya pun nak tunang sbb sy rase hari dia bgtahu tu hari happy dia. at least tunggu lepas dia  tunang. tapi lepas tu saya terus lupa. lupa nak bgtahu berita gembira saya tu tak pela.. tapi lupe nak share happiest moment kwn baik sendiri - sangat teruk!!!
so.. untuk eyan - sorry. and congrats too. 
untuk adda - sorry. still tak lawat anak kau. 
untuk uyah - sorry. sbb dah lama tak kontek kau. 
untuk yan - sorry jugak dah lama tak kontek kau juga.
untuk seeyah - sorry jugak.  
basically - sorry because being very selfish friend. :(

1 comment:

Eny Yusof said...

Beb, you've got award from me. Check it out.