Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 12, 2010

b.u.t.i.k.dan.r.i.s.i.k.



days to go : 221 days. 


ok. semalam aku ade pemeriksaan bajet. aku bole katakan its quite smooth but not very smooth. :P
anyway - after pemeriksaan, aku dan kawan aku noriah pegi tengok butik mak andam. hahah.. yes yanti. aku dah pegi tengok butik Puteris. yeps! ada a few baju yang aku suka. especially kaler putih. dan harganya okla. sewa baju RM1,800 for men and women - lengkap aksesori dan tudung. ok kot. then ingat pegi hentian Qaseh kat alamanda. tapi dia tutup. huh! tak nak buat bisnes ke kak? : P
so.. aku masih target a few boutique. kat ampang, shah alam dan rawang. tpi sabar um. lama lagi nak kawen. 221 ari lagi kan? so.. yang patut aku pentingkan adalah 22hb Mei ni. mila dah nervous. aku tak nervous langsung sbb aku just pening untuk mengingatkan diri untuk mengemas rumah.
 yes! akhirnya saya dapat pakai cincin risik saya! :P citer psl cincin ni teringat ahad last week. pegi kenduri kawen bestfriend mila. disebabkan cincin risik sy kaler emas merah - saya mintak mila tanggalkan cincin silver yang ada kat jari tengah saya. sbb kononnya nanti ms merisik pastikan jari suci daripada cincin silver murah. tapi - horror gile nak tanggalkan cincin tu. 
1. sbb cincin tu berada di jari saya sejak umur saya 18 tahun. tak penah tanggalkan. 
2. sbb jari saya skang dah gemuk daripada jari saya masa umur 18 tahun!!
tapi berjaya juga tanggalkan cincin tu. sakitnya tak payah cakapla. siap ada berbekas putih kat jari tu sbb cincin tu terlalu lama dipakai dan kulit sy lain gelap compare dengan kulit yang ditutupi oleh cincin tersebut. dan sebenarnya nampak lagi tak cantik drpd pakai cincin silver murah. huhuhuh.. 
anyway - im looking forward for next weekend. first step. :)


p/s : saya dah abiskan citer dear john. min, dia tak matila. savannah kawen ngan Tim. Tim sakit. john byrkan kos rawatan tim. dan john tak de jumpa savannah lagi lepas tu. :(
okla ending dia. tak sedih sangat. hehehe..

2 comments:

swit@kon said...

hihi. tahniah. akhirnya kau pegi jugak.

thesweetlittlecat said...

congrats dah ade rings! :)

p.s.: aku pun budget screening smlm.. nyampah aku dah thn ke4 tgk muke K****d MoF tu sajer!!!