Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 21, 2010

m.e.s.s.e.d.


lately diri rase tak terurus. rase mcm keje banyak tapi tak tahu mane satu nak buat. mcm otak ade banyak bende nak fikir. rase diri tak tenang pun iye jugak.
bebile fikir balik - rupenya mcm nila orang yang nak kawen slalu rase. keje kat ofis tak terurus dan nak arrange psl tunang dan kawen.
nak beli ape.nak start mcm mane. duit cukup ke tak. kalau tak cukup duit mcm mane.etc.. huh! mila dah start pening kepala. kitaorg ade masa 6 bulan selepas tunang untuk arrange everything. kalau ikutkan hati lantik jek wedding planner - dia buat semua. tapi orang gile jek nak buat mcm tu. ingat anda kaya kah??
so..korek2la semua promotions pameran pengantin yang aku penah pegi.
mase pegi dulu takde planning pape so.. tgk brosur tu semua sebelah mata jek.
then bile dah bukak dua2 mata - hmm.. mahalnye! hahahaha..
dan sebenarnya tak tahu mcm mane nak mula. rase diri bodo jek biarpun aku dah tgk 4 kali majlis kawen diadakan dlm family sendiri.
dapatkan tips dari kwn2 cthnye didi, lin dan che2 - makin menakutkan. (kalau takut tak payah kawenla!)
basically - dari saat abah bagi approval - otak saya dah bengong!


p/s : kwn saya kata 6 bulan tu kejap je. nak arrange everything. pejam celik pejam celik dah abis dah 6 bulan.
sebelum kawen - orang ckp kat saya, tgk saya sibuk je buat keje- wiken datang ofis- balik keje lambat - dia kate nak hidup senang, kawen je. huh! tak membantu statement mcm tu. tak senang pun hidup! hahahah..



2 comments:

thesweetlittlecat said...

relax beb, slow2.. bakal pengantin mmg mcm tuh.. stress sana sini.. dun worry lah, ramai kawan akan tolong ko nnti!

Ejan said...

congrats!! wah2... happy hunting..