Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 15, 2010

f.i.n.a.l.l.y.


ok. saya cuma ada khabar gembira je nak kongsi.
masa saya on the way balik dr jb dan masa sy amek bf sy kat klia- sy sangat excited nak citer.
first person saya jumpa - min. saya sgt excited nak citer ngan min tapi saya tahan jugak. kene citer kat bf saya dulu. so..sabar2.
bile citer ngan bf sy - reaksi normal dia bagi - dia cuma senyum. senyum yang lain sket. tapi nampak happy. dia terus tanya 'so, skang bolehla cari cincin risik dan tunang?'hehehehe..
then - kami pegi dinner gengs kat restoran tasik putrajaya bersama gengs! - cuma ayol ngan lin jek takde.
before that bisik kat bf saya -'kite nak bagitahu dorang tak?' dia cuma senyum. angguk. senyum lagi.
so.. jam hampir kul 9 malam. bf saya ajak balik sbb sy kene antar dia kat gombak.
sy pun ketuk gelas. 'gengs! ade bende nak bgtahu - aku ngan mila tunang 17hb Julai'. mulut semua orang mcm buat bentuk O secara serentak. then semua cakap congratulations ramai2. seronok. sebenarnya dorang lagi seronok daripada saya. maybe sbb dorang faham dan penah tengok mcm mane susahnya saya dan bf saya bersabar dan bertahan. :)
dan pagi ni - dorang masih lagi bergembira. saya gelak2 bile dorang cakap 'akan ada anak gengs!'. hahahah..

dan.. sebenarnya saya sangat happy. dan saya masih senyum lebar lagi. bile ingat psl reaksi gengs! saya paling happy. :) so.. dah lepas satu stage. looking forward for another adventure with my bf and gengs!.

sayang korang!

8 comments:

swit@kon said...

suka!

happy for both of you.
aku dapat rasakan kelegaan kau.
i'm praying for the best untuk ko and mila.

tak sabar nak buat prep!!! :D

thesweetlittlecat said...

congrats beb..

aku doakan koang bahagian..

P/s: suke happy ending story! :)

didi said...

i am so happy for u guys!!!!

cant wait to help with the preparations, oh seronoknyaaa....

sayang korang jugak

geng! to the end ok?

ami wafa said...
This comment has been removed by the author.
ami wafa said...

finally indeed! berbaloi bersabar selama ni kan.

yup, senyum mila nampak lain skrg. berseri2. wah! hahaha!!!!

princess~syeena said...

congrat um and mila!!!

Mursapap said...

Best kan ade anak dalam geng. Hahaha..
Tapi as for us, anak tak kuar lagi...

EHhehehe.. Congratulations. I am so happy for u.
Kirim salam kat mila, pakcik yang OBS sekali dgn daku itew.

Encik Shino said...

YESS!! Finally... um :)
congrats in advance!