Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 28, 2010

c.o.u.n.t.i.n.g.d.a.y.s.

ok. aku rasa telah begitu lama aku mcm tak tahu nak taip ape kat blog aku ni. hehehe.. maybe sbb aku selalu taip apa yang aku rasa pada hari tersebut. so- bile takde rase pape, aku pun mls nak taip pape kat blog aku ni. :)
so.. inspired by citer julie and julia, aku tahu apa aku nak buat dengan blog aku ni.
mulai 1 Mei 2010 - ia akan menceritakan perjalanan saya dalam memastikan 22 januari 2011 - sy selamat menjadi isteri kepada seorang yang bernama mohd fahmi. (haha..tak kisahla mohd fahmi mane2 pun! :P)
blog saya akan menjadi tempat untuk saya menceritakan :
  • persiapan pertunangan saya (skang ni tgh haru biru)
  • tempoh pertunangan saya
  • preparation untuk majlis perkahwinan
  • majlis perkahwinan saya.
so - blog saya akan menceritakan perjalanan saya menghitung hari selama kejap eh- saya kire. ok.. 232 hari. hehehe..rase mcm lama lagi jek. tak payah nak gelabah sangat ok um?hahaha.
sebenarnya sy sangat takut kalau tak menjadi. tak tahu nape. tapi sgt takut. :(
wish me luck ok!



4 comments:

swit@kon said...

gud luck bridezilla!

aku akan email gmbr masa kat Jakel sebagai sokongan kepada blog ala Julie Julia versi kawin untuk ko!

Mursapap said...

Pray for the best and hope everything will turn out smoothly. Insya Allah.

thesweetlittlecat said...

u got all d luck v u darl! cool down.. :)

didi said...

sila jgn bersikap negatif

mcm saya
walaupun bapa saya amatlah menyusahkan saya sepanjang perancangan perkahwinan saya
namun saya buat bodoh, gaduh dgn dia, bila tiada membawa hasil, ikut saje

dan sampai sekarang, saya buat bodoh

eh, aku ni nak bagi semangat ke ape ni? oopss

u have us to help u so dont worry
everything will be fine :)