Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 6, 2010

cipan.golek.golek.



mesti tak faham ape yang aku cube smpaikan dengan tajuk diatas.
haha.. takpe.
anyway - last wiken pegi road trip gengs! biarpun tak cukup gengs!
but.. still meriah.
kami gerak ke penang - jam 3.30 pagi. berbeza dgn trip ke tganu - aku agak ceria pagi tu dan sihat. oo.. itu sebelum lalu bukit bengkang bengkok tu. aku tak penah pegi penang sebagai passenger. biasenya aku drive. so.. bile bukit bengkok2 tu aku jadi pening sket and vomit byk sket. :)
smpai jek penang terus pegi kayu original nasi kandar. makan roti kosong. 2 keping. (setelah muntah dgn berkesannye - aku sgt lapar). then terus aim chow rasta. aku first time pegi chow rasta tu. tapi byk kedai tak bukak lagi. then kami check in kat hotel b-suite. kwn2 hotel tu sangat besar ok. katil king!! mila tido kat bilik besau tu sensorang - but aku,min dan yanti kongsi!! huh..
kul 230 petang plak - mule menjalankan aktiviti mencari lauk tengahari.
makan nasi kandar kat kayu original tu lagi.
lepas itu kami ke batu feringgi. memula nak pegi tenpat spices ape bende nth tapi then kami singgah di hark rock cafe untuk tujuan mengambil gambar.



hehe.. part ni paling aku suka sbb amek gmbar tak hingat dunia.
yanti ngan didi penuhnye 'cumelnya' naik kuda.
tak behenti nak gelak.
pastu pegi marine fish spa. nak pegi spa sbb badan sakit2 stress dan nak relaxkan kaki.
first time pegi fish spa mmg tak tahan nak masukkan kaki kat dalam tu.
aku rase setengah jam pertama kami asik bantai gelak jek.. sbb semua orang geli2 kecuali mila dan yanti.


geli dia tak hingat beb.
tapi lepas tu urut badan plak. ha.. yang ni best gile. fyi, aku ni tak penah pegi mengurut sbb aku paaaaaaaling geli orang urut aku. tapi amoi tu urut best. lega siut badan.
then - misi utama mencari DVD HARAM!
aku telah berbelanja sebanyak RM 88.00 ye kawan2 untuk dvd sahaja. dan aku gile!
gile tgk dvd nih!

kami balik ahad pagi.
aku singgah sekinchan sbb kawan aku kawen. (HAPPY NEWLY WEDS ANNE!)
panas terik gile kat situ. huhuhuhu
smpai jek rumah terus terbongkang - smpai jam 7.00 pagi esoknye.
aku tido 530 petang.. so mmg cipan golek2 la aku tido.
13 jam!!
gile. um gile.
biarpun tido best tapi frust sbb tak tgk ABPPBH 2009.

anyway -gengs! thanks for wonderful and happy and rock road trip!
lepas ni kite gi selatan plak eh?
yeyeh!


3 comments:

didi said...

RM88 je, um?
ish,ish
I expect more from u

aku pun RM88 jugak
adakah aku dah mula jadi macam kau
atau prestasi kau yg menurun?

anyway, i had fun :)
next road trip, pegi kenduri cheche

tapi tu balik hari je kan?

swit@kon said...

eh. aku RM 80.

nampak je ko macm orang gila. rupanya sikit. hahahaha.

tapi kau dan didi memang la horror memilih. dan kesian laki ko orang ingat tokang jual DVD haram. hahahaha

Selatan? erm nak ke mana blah selatan? dah pernah buat dah. hehehehe. kita g Sunway Lagooon ke, Genting ke. baru syiok. tapi ko muntah lebih terukla

ami wafa said...

jumlah semua rm100++ tp campur aku punya. tp memang lawak tgk muka mila masa um tgh gile pilih dvd. ko x penah gi dvd shopping dgn um ke mila? hehe...

lps ni nak ke selatan pulak? ke mana? kita dah pegi PD. tu kira selatan jugak kan :P

rasanya next Geng! trip gi che's wedding la.