Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 31, 2010

l.a.g.u.

ari selasa - dengar topik kat hotfm.
"apa kah lagu kenangan anda?" - sebenarnye topik dia lain. tapi lebih kurang lagu yang mengingatkan kite kpd something etc.
so aku pun cube berfikir2 apa lagu yang jadi kenangan aku?
hah.. so there's a list :
lagu frust menonggeng - yang lebih kau cinta by fauziah latiff
lagu happy - generasiku by radhi OAG
lagu buat jatuh cinta - wonderful tonight by eric clapton
lagu mila - bila kau jauh by ... entah eh sape.

so..kawan2 ape lagu kenangan anda?

4 comments:

swit@kon said...

aku suka dengar lagu. macam2 lagu aku suka. dangdut, alternatif, grunge, rock etc. semua ikut mood. banyak je lagu yang menggambarkan perasaan. tapi aku buh satu je la. hehehe.

lagu frust menonggeng aku : speechless - Lady Gaga
lagu happy : Nobody - Wonder Girls
lagu jatuh cinta : Lucky - Jason Mraz feat. Colbie Callait
lagu "bf aku" : Forever - Chris Brown

thesweetlittlecat said...

aku pun nak kongsi..

lagu frust menonggeng aku: walking away (craig david)
lagu happy: lagu doremon..
lagu jatuh cinta: permaisuri by oag
lagu hubby aku: ape2 lagu oag & truly madly deeply by savage garden!

didi said...

oh, aku terlintas nak tulis post pasal ni, tapi more on lagu apa yg mengingatkan kau kpd certain important events in ur life:

my parents divorce : stronger by sugababes

zaman sekolah: dilemma by nelly feat kelly rowland

lagu dgn syazwan : cinta by flop poppy (dulu band dia selalu main lagu ni dan aku menjadi gf/groupie tetap)

lagu frust menonggeng : everytime by britney spears

lagu happy : Pemuja Rahsia by sheila on 7 (oh, saya suka jerit lagu ni)

:)

swit@kon said...

dilemma by nelly feat kelly rowland!!!

oh didi. ni adalah ringtone x-bf aku. sebabnya? aku main kayu tiga itu jam. hahahaha