Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 1, 2010

new.year.2010.

happy new year!
jangan ckp pasal azam sbb smpai skang masih lagi tak berazam pape.
maybe sbb azam tahun lepas tak dicapai dengan memberangsangkan membuatkan aku malas nak menyusun azam lagi. just go with the flow.. i think!
anyway.. new year eve - aku, mila, didi, min dan che menonton citer sherlock holmes selepas menikmati new year eve dinner kat bayou. (kat bayou ade brownies filled with warm choc yang sangat-sangat-sangat-sangat sedap!)
sherlock holmes menarik. kawan aku ckp mcm tengok house dan wilson (house m.d.) and i thought so.
sherlock holmes adalah sangat sarcastic dan sangat rasional. which watson bestfren dia yang sangat sensible ttp bile dengan holmes dia tak berapa sensible sangatla.

anyway.. happy new year kawan2.
new life. new story.

1 comment:

didi said...

it was a sempoi new year kan.

tepat jam 12, aku bisik ke min di kanan dan cheche di kiri 'happy new year', disambung kepada um dan seterusnya mila.

movie pun best.

selepas pelahap (aku la pelahap) di bayou. dessert yang sht indulgent. yum.

i like :)

hope all of us will be friends and grow old together
and see our children be the next generation of Geng!

wah, jauh sungguh fikiran ku.
hehe