Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 9, 2010

its.the.end.bebeh!

heheh... aku sangat suuuuka arini. memulakan pagi dengan rasa mahu tersenyum. kenapa kah???
accounts! finally closed! i mean yes - 31 dec 2009 is closed account. i mean by all payments and all that. oo.. its finally closed. so now.. i can only focus with my 2010 allocations and budget 2011. :)
semalam balik agak lambatla. 10 malam. penolong2 saya dan sorang IT officer (bg memastikan sistem tak bodo last2 minit ni) sangat tabah melaksanakan kerja. dan aku smpai buat kerja kerani smbil di ajar oleh ketua kerani menjadi cikgu. yela selama arini keje aku peraku jek. tapi ade few baucar tak sempat nak dijadikan baucar di atas pelbagai alasan so aku pun belajar mcm mane nak sediakan baucar. PT aku ramai dah balik tapi yang stay back tu tak tahu mcm mane nak buat. so.. bg mempercepatkan baik aku buat jek sendiri. :)
tp serius - menarik. dan rasa seronok jugak. biasela aku ni bab buat benda baru mmg excited. :)
ape pun aku sangat lega. :) maybe next week akan kembali hectic sbb aku ade bengkel gubal soalan ptk dan aku kene setelkan peruntukan 2009. nak bagi nampak cantik sket akaun kali ni.
oo.. br teringat. masih lagi takde azam tahun baru. tak tahula kenapa. tapi semangat menyusun azam tu takde. anyway azam tahun lepas kononnye aku nak pandai ber make up. actually i'm in learning phase. but always put didi as my example kalau nak make up. ms dia jadi house mate dia ade ajar gak mcm mane nak make up. dia tak heavy make up and just nice. so.. aku kadang2 berjaya impress didi. hahahah. kan didi?? hah.. kau jangan menafikan kebolehan aku impress kau. (anyway didi aku dah tahu mcm mane bentuk buah delima!)
fokus aku skang kerja. : - setelkan 2009, manage 2010 and anticipate for 2011. dan foremost -educate my new boss! haha.. dan jauhkan dia dari kene buli! :)

anyway till now. daaa...

p/s : sgt bersalah dgn kucing kat blok aku.
selalunye ade jek makanan dia dalam kete.
arini dia kejar aku smpai kete tp mknan dah abis. :(

2 comments:

swit@kon said...

tahniah. settle dah semua kan. dapat bos baru lagi. aku harap 2010 ni ko tak gila kerja sangat. hahahaha btw. hamudee kol aku. jemput g wedding. suh bitau ko skali

didi said...

hehe. um, make up simple je. pakai concealer je pun dah nampak perbezaan kan? :)

aku nak belajar pakai eye sahdow betul2. utk special function je lah, dinner ke, wedding ke. tak larat aku nak pakai lawa2 mcm faei selalu pakai.

cukuplah dgn concealer, foundation, powder, blusher, eye liner & lip gloss.

fuh, tu pun dah cukup. hehe