Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 16, 2010

good.medicine.

sejak aku menyerahkan diri ke bengkel ptk - hidup mmg stress. stress memikirkan soklan ptk untuk pegawai jabatan aku. susah tau pk soklan then nak buat skema skali. :( so duration 3 malam tu betul2 memikirkan soklan. tido pun kul 3 pagi. mengalahkan jawab soklan exam tau. the ari kamis 14 januari kene masuk ofis.
yang buat aku stress - aku mcm bukak kaunter aduan. ntah bape kali aku terima aduan aritu. dan aku sangat stress. smpai betulkan surat salah taip pun aku xnak buat. setiap detik aku asik tertanye - bila nak pukul 5.30 nih!!..
so.. kerana stress yang amat sangat - aku amek cuti ari jumaat. ini adalah cuti first yang aku amek bagi tahun ini. dan cuti first yang aku amek sejak - cuti pindah rumah bulan 10. biasela.. duk kewangan ni untuk berehat adalah sangat terhad ni hujung2 tahun. :( anyway preview sale menarik biarpun ramai orang. tapi aku rase after 430 dan preview sale on 16th kompem lagi ramai orang..

aku berjaya membeli comforter set!! yang aku idamkan sekian lama. dulu ms dapat gaji tu aku nak beli corak sama. tapi takde. then ari jumaat aku datang dan ianya telah tinggal satu. without hesitation- aku membelinya! huh! puas hati aku! dan aku percaya shopping realllly good medicine for stress people!
lepas2 tu aku cari kasut. ade jumpe kasut yang berkenan tapi teringat mila ckp " apa yang aku nak rushing sangat? bende tu sale cny pun boleh beli". so aku matikan niat suci aku. tapi aku masih puas hati sbb aku berjaya beli benda yang aku saaaaaaaaaaangat suka. hehehehehehe...
i'm not looooking forward for monday. ade miting. kompem ada manusia yang cari aku. dan aku tertanye bile aku boooooooooleh cuti yang saaaaaaaaaaangat panjang. so aku leh relax dan tenangkan otak ni.
looking forward for our gengs! road trip. :) best2.

4 comments:

swit@kon said...

gajah tu super chomel.

jomkita cuti2 g lanchang. elephant sanctuary. mau kah?

FARA said...

um mengapagajah?comforter gambar gajah kah?

ummphs.. said...

hahaha..
aku suka gambar gajah tu. dia mcm gembira gile dapat air terjun.
sama mcm aku mase dapat comforter set. hahahaha

m.i.l.a. said...

switakon,

jom ar g terengganu.

ummphs,

kamu nak beli kasut seksi tu eh:p