Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 27, 2009

d.i.a.r.i.e.s.


selamat ari raya aidiladha ye kawan-kawan.

as usual.. raya haji memang tak penah rase raya buat aku.

family aku ada yang dh bangun awal - (abah kompem dah pegi masjid awal pagi!)

dan aku tetap bangun jam 830 pagi!

bangun, mandi2 dan pakai baju kurung. (sib baik aku bwk balik bj kurung!)

terus menatap makanan kat atas meja

MELANTAK!! (munaz ckp aku gemuk dah!)

then - terus sangap. tak tahu nak buat ape.

my god! jam baru kul 11.00 pagi aku dah sangap!

after tengok csi new york yang ntah kali ke berapa - aku terus tido. konon take nap.

huh! takdenya. aku tido smpai 330!

boring lagi. borak2 dgn kakak2 aku kunun2 diskus nak pegi mana - jusco ke tesco

akhirnya hampeh!

last2 aku sudahkan baca novel yang sejak dr kat labuan aku tak abis baca.

aik.. kejap dah abis.

last2 pegi kat rak buku. berderet diary sejak sekolah smpai aku masuk U.

hmm.. layan japla. amek diari masa kat u.

complicatednya aku masa tu! rase malu dan lucu.

tapi ada part dalam diari tu aku masih berdepan sampai skang. hmm.. kisah yang panjang.

friendship. mcm mane dia putus dan berbaik.

uish.. i had tough experience as a university student. :)

tapi aku tak ckpla things gets easier skang ni. cuma skang ni pemikiran dah berubah.

matang sket. so lebih tabah dan hadapi bende tu dengan cara yang lebih berbeza.


hmm.. nila. br sehari aku kat umah. aku dah selongkar semua diari.

esok tak tahula apa lagi aku nak selongkar.

huhuh.. boring!

kalau aku bawak balik kete kompem dah lama aku merayap. tapi kali ni balik dgn min.

tersekat la kat umah. nak naik kete abah -huhu.. tak berani lagi. kete waja beb. biase aku bawak viva. plg besau pun myvi. hahaha


esok aku ingat nak cari dvd haramla.
gengs! kalau nak pesan sila mesej ya!

* pic by flickr.com

No comments: