Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 17, 2009

b.i.r.t.h.d.a.y.b.o.y.

11.10.2009 - majlis resepsi didi dan birthday cik mila.
oleh kerana pada hari yang sama aku kene masuk ofis - so there's no big celebration for birthday boy. (dulu aku gune taktik kunun2 msk ofis ade keje utk prepare besday dia. but dis time betul2 kene masuk ofis!)
aku mula di ofis dalam kul 10 pagi lepas amek noriah kat komuter.
buat keje ofis smpaila jam 2.00 petang. tak leh lama sbb kene pegi open house kwn ofis aku then antar cik noriah balik.
sempatla aku beli hadiah utk cik mila kat jusco wangsa maju. semua bende buat last minutes.
aku br balik terengganu plus pindah umah - so, paham2 ajekla.
balik dr antar noriah aku gi umah che2 jap pinjam lilin (anyway - che2 dah tunang. congrats beb!)
then kol mila suh tunggu kat bwh umah lagi 5 minit.

akhirnya kami celeb kat jambatan putrajaya (ini adelah lokasi idaman mila. dia teringin sangat nak lepak dan makan di sini). keknya adalah chocolate muffin dr famous amos. hehhee..
and we're celebrating it like only 10minutes sbb kene rush nak ke shah alam untuk resepsi didi.
below are few pics aku amek ms tu.

besday "cake"

muka tak excited langsung!

cubaan utk makan seberapa pantas!

anyway..myheart.sorry lambat post kat sini.busy dan tahu jekla.. blog pun kene block kat sini. ntah pape. love you!