Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 15, 2009

g.e.l.a.p.

untuk orang yang dah lama kenal aku atau at least budak sidang aku mase DPA tahu yang aku sangat takutkan kegelapan. biase aku tido mesti at least pasang lampu. kecik pun jadila. asalkan ade lampu.
tapi after dpa - aku dah biase tido gelap, so aku takde masalah untuk tdo gelap. hmm.. at last ade gak improvement aku buat after kuar dr seksaan tu.
tapi semalam ade kejadian lucu menjadikan aku tido tepaksa bukak lampu.
cam biase aku tido lambat setelah menonton citer the nanny. (mister shieffield......)
then dalam kul 2 pagi aku terjaga.
tetibe rase takut sendiri. kenapa bilik aku gelap? ish.. nanti nampak bayang!! sape tutup lampu ni??
akhirnya dengan rase kelam kabut dan mcm nampak antu ( bln puasa um!!!) - aku cepat2 bukak lampu.
fuh! lega! nasib baik. aku tarik balik selimut. barula aku bley tido.

bile bangun rase kesian dengan diri sendiri. kau dah kenapa um? gelap pun takut!! ntah pape.
hmm.. tapi rasenya malam ni aku tetap tido bukak lampu. :)

sekian saja cerita saya.

6 comments:

swit@kon said...

sila beli lampu romantik :P

kalau bukak lampu terang sangat la um!

Eny Yusof said...

um,

aku tak leh imagine kalo ko terperangkap dalam lif macam aku hari tu. even diri ko sendiri pun ko tak leh nampak ok. sib baik dah pegi bomba so tak de hal punya.

ami wafa said...

aku beli bedside lamp kat ikea harga rm 15 je. comel, glass kaler putih. aku rekemen ko beli utk bilik ko nanti sbb xkan ko nak tido dgn lampu kalimantang tu kan? and no, i wont let u sleep in my white room.;P

didi said...

min yang obsessed dgn perabot :p

um dah ada la lampu romantik
walaupun dah separuh pecah

swit@kon said...

white room. wuhuuuuuuuuuuu

um jejaga, nanti min kawin. hahaha (tetibe)

ummphs.. said...

min pun nak tinggalkan aku?!
tak boley jadi nih!!!
mila, jom!