Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 10, 2009

a.f.t.e.r.w.e.e.d.i.n.g.

first of all - selamat pengantin baru ayol.
paaaaling penting skali - congratulations gengs! kerana berjaya arrange wedding ayol. from scratch smpaila jadi satu majlis yang best.
bukan senang nak arrange wedding. lesson shud be learn mila! :)
dan kerana semua orang yang nampak mcm konfiden dan boleh dikatakan profesional - some people mistaken us from event management company. hmmm..menarik.
mula la che2 yang business minded - memikirkan pembahagian peranan kawan2 dia dalam kompeni tu. paling tak tahan keje dia cuma kira untung rugi jek. wah!
bile diingatkan mase - dgn didi jadi pengantin olok2 ms rehearsal, min dengan walkie talkienya, yanti jadi emcee, max dengan band, kak nana jaga flow, mila handle pipers, che2 pun jadi pengantin olok2, dan aku jaga lighthing.. - hmm.. macam tak caya juga kami ni full time ptd. hahaha.. :)
anyway.. after wedding mmg penat. aku trus fly ke sibu. mila demam dan min siap amek cuti lagi. sakit2 badan.
skang aku berada di sibu smbil melepak dalam bilik sementara tunggu kelas start.
jadual kursus 4 hari yang sangat pack!huhuhuhu..

anyway.. takde idea nak tulis apa.
gengs - im very proud of us! :)

3 comments:

didi said...

me too, um!

team spirit!!

ami wafa said...

yup,

really2 proud of u guys! dgn tenaga cuma 9 org utk cover sume benda (bak kata aznie: everything under the sun), we managed to pull thru without major hiccups.

luv u all! :)

didi said...

aku rasa kita je yang beriya-iya puji kita

tuan punya wedding tak kagum mana pun ;)