Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 3, 2009

i.t.s.j.u.l.y.

be honest with you - aku tak sedar pun skang dah july. terasa mcm cepat je masa berlalu. dalam tempoh 6 bulan ni aku masih sibuk dengan kerja sampaikan aku tak boleh nak recall apa yang terjadi dalam 6 bulan ini. macam 3/4 dari tempoh 6 bulan itu diisi dengan kerja dan caci maki aku pasal kerja aku. hehehe..
a lot of my friends married during that term anyway.
quite a few that single again. heheh
yet im still same-same. cuma caci maki dah agak berkurangan.
environment keje masih sama. aku suka je kerja aku cuma aku rasa if i have immediate boss its so much better!!
aku dah renew road tax. hmm.. kete aku pun dah setahun dah.
kebanyakan azam tahun baru aku tak tercapai - effect dek kerja yang berlambak. dan weekends yang hanya aku tahu - masuk ofis. (damn it!)
bottom is - there nothing i cant say about the last 6 months. because its been full with JOBS!

anyway.. masa aku kat jb aku sempat jumpa kawan baik, nana yang baru je kawen early Jun. dia masih sama. cuma kurus sket. obviously.. she's happy and im sooooo jealous. :P
dia suka buat apa yang dia kene buat skang - pagi pergi keje - balik rumah masak. weekend - kemas rumah, basuh baju, masak, tengok tv. husband dia keje weekend so.. dia tak de chance sangat nak kuar dating dengan husband dia. dan aku agak suprise sebab dia suka buat semua itu. ya.. ya.. u know i dont like be housewife. i just wondering why people cant maintain what they do before married? hmm.. i know i just being silly. mane ade orang boleh maintain. that s why they called responsiblity! yang penting aku happy tengok dia happy. finally she's happy!

im looking forward for next 6 months. mane tahu.. ade perubahan dalam personal life or at least dalam kerja.
(i just made mistake in my work - (dengan tidak sengaja) and i think my KP will kill me. opps..my boss will kill me first!)

daaa.. im off to kedah. again. :(

No comments: