Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 10, 2009

F.r.o.m.T.h.i.s.M.o.m.e.n.t.O.n.

9 july - melepak di kelab tasik putrajaya bersama yanti, min, max, mila dan yoyol.
tujuan utama : untuk memastikan perjalanan majlis kahwin ayol ( lyla - 31st july, ayol - 8th august).
memula pun benda2 melawak jek yang kitaorg borakkan.
paling tak leh terima boleh bincang psl planning ayol untuk dapat anak.
statement min yang plg tak tahan - " kau um , aku tahula tak suka beranak. sbb tu tak nak dapat anak awal!" hmm.. first of all - ade ke orang suka beranak? orang suka ada anak. beranak?.. have to.
second of all - aku bukan tak suka anak sbb tu xnak dapat anak awal. cuba pada pandangan aku - early marriage is tough. nak adjust duduk berdua dah satu hal. then nak fikir pasal anak dah satu hal. so.. at least 1 year kene adjust + honeymoon year, then after that baru boleh fikirkan tentang anak.
anyway.. aku dah out of topic.
ok- majlis ayol.
aturcara majlis tentatifnya dah ade. org yang plg busy buat masa ni adalah - yanti, max dan ayol. semuanya sbb gimik majlis, band, lagu, dessert dan a few inquiry for orang dewan. kemudian min - untuk sitting arragement dan jemputan. Nana- (biarpun dia takde malam tu) dia kene memastikan perjalanan majlis. opps.. yanti nak corsage dipakaikan pd semua GENGS (girls only) dan hot pink hankerchief (guys only) pada malam 8 august tu.
mcm2 lagu kami dengar malam tu untuk decide apa lagu sesuai masa ayol dan lyla berarak masuk dalam dewan.
dan ade satu lagu yang aku dan yanti sangat suka. suka dan berharap dapat mainkan lagu ni untuk wedding masing2. since kami berdua tak tahu lagi kawen bile, so kami rela la nak sacrifice lagu feveret ni untuk majlis ayol.
dan aku attach lagu ni untuk korang tengok bait2 lirik dia. kalau nyanyi atau hayati lagu ni rasa mcm sayu. bukan sayu yang sedih tapi sayu yang - hmm.. xtau mcm mane nak describe perasaan tu.
anyway.. there's alot to do for weds ayol. just to remind everyone -GENGS that on 19 July shud be makan2 dan sesi perbincangan di rumah ayol. everyone kene ada. except linla. tapi everyone kene ada. lagi ramai lagi bagus. banyak idea dan banyak confirmation boleh buat. okai?

(I do swear that I'll always be there.
I'd give anything and everything and I will always care.
Through weakness and strength, happiness and sorrow,f
or better for worse, I will love you withevery beat of my heart.)
From this moment life has begun
From this moment you are the one
Right beside you is where I belong
From this moment on
From this moment I have been blessed
I live only for your happiness
And for your love I'd give my last breath
From this moment on
I give my hand to you with all my heart
Can't wait to live my life with you, can't wait to start
You and I will never be apart
My dreams came true because of you
From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment on
You're the reason I believe in love
And you're the answer to my prayers from up above
All we need is just the two of us
My dreams came true because of you
From this moment as long as I live
I will love you,
I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment
I will love you as long as I live
From this moment on

1 comment:

swit@kon said...

ala um.........bila ko cakap pasal lagu ni, aku sedih plak. huhuhu :'(

tapi takpelah. kita happykan orang yang menuju happiness okeh! hehehe

aku dah ada lagu untuk slide yoyol - keabadian cinta, anuar zain.

lagu untuk berarak - from this moment

lagu potong kek - generasi - oag. eh takdelah. hahaha
lagu tu blum lagik!

anyways...19 okeh!