Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 20, 2009

b.o.o.k.s.d.a.y.

ok. last week i spent only rm32 for 4 books. hmm.. ni yg best bile jualan gudang buku. big bad wolf.
my interest mainly pada buku - self help, buku mitch albom dan nicholas spark.
buku self help banyak tapi rasenya takde yang dpt membantu aku sangat. :P
buku mitch albom dan nicholas spark - hmm.. takde!
so.. aku try tuko selera.
aku jumpe 4 buku - tak tahula best ke tak. tapi aku try jek.
aku try jadi mcm yanti dengan min. baca buku yang berat2, thriller sket, romance mcm twilight pastu mcm dramatic sket tapi aku tak boleh la. otak aku tak leh generate bende2 berat ni. automatic aku bosan. :P
ni buku2 yang aku beli :


any way you want me - lucy diamond

i wish someone were waiting for me somewhere - anna gavalda

because of you - melissa hill


man of my dreams - curtis sittenfeld
Then aku ingat nak beli novel - night in the rodanthe by nicholas spark. aku tgk dvd tapi aku bet in novel its soo much better. ending dia sedih eventhough dia try nak buat jadi inspiring. mesti ade orang mati atau sakit at the end of the story. hmm.. sadis. :( sorry. tapi aku biase nak baca buku yang menceriakan je. hopefully 4 buku aku beli kat atas ni tak mengecewakan. sebab aku betul2 try nak kuar dr kepompong buku yang biase aku baca.
p/s : aku dah tgk citer i love you, man! menarik sangat. sila la pegi tengok. dan aku suka citer he's just not that into you biarpun yanti bagi 3 bintang jek. :)

4 comments:

swit@kon said...

1. aku suka jugak, RM40 untuk 5 buku.
2. pembacaan aku tak 'seberat' min la um. hik hik
3. he's not into you to more to kau nyer genre.
4. syurga cinta tanak tengok? hahaha
5. nanti tukar2 buku eh!

didi said...

Yeeeeeaaahhhhh.....

(ala2 he's not that into u. Um je paham. Kan Um?)

Nurshafina said...

Try anything by Haruki Murakami. He is good. His story is out of this world.

mek said...

twilight tuh bez ape?
aku sanggup tak tido semata-mata nak habiskan 4 bijik buku siri tuh
berpinar bijik mata aku weh...
huhuhuhu...