Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 3, 2009

m.y.b.e.l.o.v.e.d.

aku br ade masa untuk menceritakan family gathering aku kat tiara beach resort.
aku tak dapat pun nak mandi manda. sebab aku tak bwk suar yang proper untuk di bawa mandi plus aku belum recover dr flu masa tu.
AJK Pusat untuk aktiviti ni - kakak aku munaz dengan husband dia isma.
mlm before pegi tu dorang siap msg suh pkai baju kaler merah sekurang2 nye ade gambar upin dan ipin.
heheh.. tapi kitaorg tak ikot pun arahan ajk pusat tu.
kitaorg bertolak ari sabtu. smpai lebih kurang kul 5 petang. yela 2 family dr jb, 2 family lagi dr kl.
smpai jek aku dh kebulur tahap cipan.
punyela tak sabar tunggu lauk mak aku.
mak aku msk dr jb tau. seeeeeedap sangat! rindu pun dengan masakan umi. :)
petang tu jugak 3 orang anak buah aku - nurul, ika dan amirul sibuk nak mandi kolam. husna takleh mandi sebab dia demam. kesian dia.
aku jd tukang amek gambar ( pastila gmbr tu tak cumel mane) dan kakak2 aku melayanla kerenah bebudak tu.
bwh ni sikitla gmbr petang tu.
nurul mirul dan ika

munaz dgn najiha

punyela excited budak ni main!

malam tu plak celebrate besday nurul dan ika. tapi yg paling menyibuk si hakimi. dia ingat besday dia yang org celebrate. dia siap marah nurul dan ika sbb menyibuk kat besday dia. hampeh betul budak tu. malam tu mulut dia bising sangat ckp ' um, aspalela'. memula aku ingat sbb ade gamabr duyung kat skrin besar kat kafe tu tapi rupanya sbb dia cam suara saiful apek tengah jadi pengacara kat satu majlis yang diadakan malam tu. ntah pape budak ni.
ni besday girls - end up ade boy yg tak tahu malu kat situ. :D

menikmati makanan!

ni budak kesayangan beta!

malam tu memang agak bersesak la tido. aku kene tido dengan 2 anak buah aku dan 2kakak aku. tak leh tido pun. kami end up beborak jek.
pagi tu semua orang mandi kolam kecuali aku, umi, abah, kak farah dan bibik. aku sbb tak baik lagi dr flu tu. kak farah sbb nak jaga baby dia. mak ayah aku manela larat nak mandi kolam tu.

nila AJK Pusat nye.. :)

pendek kata - all of us enjoy ourselves. thank u to my big sister and husband sbb organize this event. serunuk sangat biarpun sekejap. rindu plak rasenya kat family bile taip entry ni. tak tahu bile lagi boleh berseronok mcm ni. :( yela.. nanti2 maybe semua orang busy kan.

No comments: