Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 14, 2009

b.e.b.e.l.

aku memula cuba cari entry menarik untuk aku bubuh dalam ni. then - xde yang menarik untuk diceritakan sebab mood aku menjelang petang ni menjadi sangat haram. kunun nak pegi mengadu kat sherry tapi end up aku mendengar gossip2. hmm.. kesian plak aku rasenya. hahaha.. kesian pada diri sendiri. so pathetic.

bile aku menaip depan pc ni aku nak citerkan pasal movie yang aku tengok last week - confession of shopoholic dan he's just not that into you. tapi after few statements i made aku jadi blur. dan akhirnya aku penat sendiri.
so..aku mengarut jekla kat sini.

okla. i will be at negeri sembilan for two days.
nothing special. just APC.
and i'm tired with all of this.


1 comment:

S h i n o said...

mm jangan la bebel slalo..
nanti lom sampai umur makcik dah
jadi kaki bebel.. :P hehe