Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 27, 2009

M.T.


mcm pelik bile aku membuat entry tentang pelantikan MT UMNO arini.
pelantikan WANITA, PUTERI atau PEMUDA takdela aku peduli sangat (tapi still tak suke KJ menang!), tapi MT UMNO aku agak amek peduli sebab dia melambangkan jentera kerajaan.
aku tak sure ape yang aku dgr ni betul ke tak tapi - if kau tak dpt dipilih sebagai ahli MT kau automatik takleh jd menteri kabinet. is it true? sayangla kalau ade yang betul2 buat keje tapi tak dipilih oleh perwakilan then terpaksa lepas jawatan. (heheh.. aku tak tahula menteri mane satu yg aku cube maksudkan ni).
Komen aku - aku suke timbalan presiden dan naib presiden yang dipilih.
pada aku - dorang yg betul2 buat kerja. dan masih ade agenda untuk rakyat.
aku suka mohamad taib tak menang.
cuma banyak muka baru kat dalam MT kali ni. 13 muka baru tau.
Tok Pa aku maintain macho ok? :)
sejak dulu aku suka hishamuddin. dan aku rase dia boleh ganti Mahathir. cuma dia muda lagila.
muhyiddin - ok. dia suka pembaharuan dan kemodenan. mcm mahathir.
zahid hamidi - dia bersih.
shapie apdal - hmm.. dia ni aku tak reti komen lagi. sbb dia punye karier politik jarang digembar gemburkan.
anyway.. congratulations to them!
harap dia dapat buat pembaharuan dalam UMNO. dapat buat pembaharuan dan kebaikan kepada rakyat.
malas dah nak dengar pasal politik.
skang ape yang penting - strategi nak overcome or at least reduce the economy stress ni.
politik pun politik gak.. tapi peranan korang dipilih dalam politik tu jangan lupe. :)




2 comments:

swit@kon said...

um menasihati MT. cayalah!!!
aku tak suka pompuan tu!

S h i n o said...

aku xtau pulak die ni minat berpolitik?? mungkin sebb apa yg dia lalui sekarang hehehe~

politik pejabat :D