Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 13, 2009

t.a.g.g.e.d.b.y.a.n.b.u.s.a.n.


1.How old are you?

25 tahun 2 bulan 20 hari

2.Are you single?

nope.

3.At what age do you think you'll get married?

if follow my plan – hope to get married at 26 years old.but if our plan - hmmm...xtau lagi!

4.Do you think you'll marrying the person you are with now?

insya allah.

5.If not, who do you want to marry?


awal ashari!

6.Who will be your bridesmaid & bestman?

kawan aku – wani atau shu. Supaya dorang leh wat lawak bodo kat aku supaya kurang sket aku nyer nervous.

7.Do you want a garden/beach or traditional wedding?

teringin sangat wat weds kat garden. Open air. Just ade makan beradat je. Yang penting tema putih and i’m dressed like greek princess.

Kalau tak kat garden pun nak kat dewan. Small hall. Yang ade floor manager.kaler putih. (aku nak hired min atau shuk leh??)

8.Where do you plan to go on honeymoon?

hmm.. dulu plan nak bukit tinggi atau Cameron highland. Skang dah tak kisah. Yang penting off hp!

9.How many guests do you think you'll invite?

small ceremony. Means – aku nak jemput kwn terdekat jek. Tapi mcm mustahil sbb abah aku kompem dah jemput 500 orang dan readykan mknan untuk 1000 orang.


10.Will that include your exes?

hmm...hmm.. selected exes.
J

11.How many layers of cake do you want?

kek? Aku nak 1 layer jek. Sbb kalau buat bertingkat pun yang bwh skali jek leh makan.
J


12.When do you want to get married, morning or evening?

kalau boleh nak malam. Kalau wat kat taman – petang. Dalam kul 5.

Kalau wat kat dewan – 8.30 start.


13.Name the song/tune you'd like to plat at your wedding

you look wonderful tonite – eric Clapton.

Somewhere over the rainbow.

Leh tak nak jemput band kawan jadi artis jemputan??

14.Do you prefer fine dining or just normal spoon & fork?knife?

kalau mkn beradab – leh pkai tangan tak? Hahahah sbb aku takut yang lain tu seme melayang.

15.Champagne or red wine?

air lily yang mcm kat SS2 atau maurici kat pasar malam putrajaya.

16.Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?

hari2.. definitely hari2.


17.Money or household items?

money. Hmm..household.hmm..money. ala.. rambang mata!!


18.How many kids would you like to have?

minimum 2 orang. Max -4 orang. Jap.. hmm kalau ckp none mcm tak normal kan?

19.Will you record your honeymoon in DVD/CD?

video and pics bebeh!

20. Whose wedding plan would you like to know next?

dids – mila – yanti – eny- min? (bley ke kau jwb dalam komen?)

4 comments:

S h i n o said...

hehehe thanks sebb jawab TAG dengan sgt bersemangat...

simple.padat.meaningful

:P

ami wafa said...

panjang sgt la kalau nak jawab dlm komen.
so, i reserve my comment, bley? ;)

jawapan2 ko ni boleh dikategorikan sbg SENGAL! esp no. 15 tu haha!

ummphs.. said...

min! bubuh komen yang menjawab kepada tag la. br aku tahu yg at least ko ni ade impian perkahwinan tau. kalau tak asik JPJ jek! :P

swit@kon said...

adakah ini bermakna aku kena jawab ko nyer tag ni um?first time ko tag aku ni? hihi