Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 22, 2009

i.j.o.

sebelum aku ngarut psl tajuk kat atas - aku nak ngarut psl ape aku baca kat blog didi. hmm.. insaf jap aku. dia selalu kuar statement mcm tu kat aku. meluahkan rasa tak puas hati dia tp first time she actually state it clear. bagus dids!


anyway berbalik pd topik - ijo. arini aku lunch dan minum petang dengan mila kat kedai nama "nasi lemak antarabangsa". last aku makan nasi lemak tu - mase final year degree, kat kg baru. ni yang aku pegi bukan kampung baru tapi kat melati utama. dekat2 ngan umah mila.
kedai dia cannnnntik sgt. bertemakan hijau dan coklat (kayu).
aku order nasi lemak sambal sotong dengan begedil.
mila order nasi lemak ayam rendang dengan begedil.


air - aku minum horlicks, mila minum asam boi.


awal2 tu air smpai lambat. so dia bagi kitaorg ais kosong dengan mintak maaf sbb air lambat sket.

after a few moments enjoy our lunch , manager (kot) datang kat kitaorang tanya , anything ok tak? terkejut aku ngan mila. just aku senyum and ckp ok. then dia pun serve other customer. aku ingat aku jek yang special dia tanya rupanya setiap customer dia yang tengah enjoy makan, dia tanya ok ke tak. aku rasa sangat bagus dia mengamalkan sikap mcm tu untuk restoran dia. dia ade inesiatif untuk tahu respond pelanggan. bagus2.

kitaorang kenyang tahap cipanla. ape tah lagi si mila. aku letak a few sotong kat pinggan dia sbb aku takkan abis makan. nasi lemak tu sedap je mcm kat kg baru. mila berleter aku asik bagi dia makan sejak smlm. heheheh... takkan aku nak membenarkan aku gemuk sensorang ye tak?? hahahha..



then after selesai bersantap kami pun blah. lepak alpha angle jap before aku antar dia balik.

sebenarnya ape aku nak highlight adalah decoration kedai tu. sangat smart dan menarik. aku ade amek a few pics below untuk korang tengok. memang cumel la.


hah.. kat belakang tu mcm best. siap ade view lagi.

2 comments:

mila said...

gemuk ar saya..huhuhu

Isz, Elliz n Faleeq said...

drop by my blog.. u have an award...!