Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 8, 2009

f.r.e.e.

sejak ari sabtu aku drive dr putrajaya ke lumut. ade retreat kat pangkor.
aku kene drive sbb aku tertinggal bas. hehhe. mujur noriah tunggu aku kat ofis.
adela aku geng nak drive.
aku bentangkan SKT cawangan aku hari sabtu juga. memula petang, tapi akhirnya smpai kul 4 lbh di pangkor, dorang terus postponed ke malam. presentation aku ok. xde masalah pun.
skang ni aku tengah ade freetime sementara nak tunggu official dinner malam ni.
kul 8 malam start.
arini aku macam ade terfikir sesuatu yang ntah.. mengisi masa lapang.
tapi sudddenly rasa diri kosong. penah tak mcm tu?
maybe its just that freetime make me thought something unnecessary.

just that thought make me say - you made yourself lonely.

No comments: