Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 21, 2009

k.u.r.s.u.s.

sebelum ni aku tak penah handle kursus. in fact aku tak suke pun play main role dalam organizing any event. aku suke jadi yang smpingan tapi penting. mcm dulu.. jadi ajk kebudayaan, publisiti, mc.. etc.
tapi tetibe aku kene handle bengkel 4 hari 3 malam. sucks.
dengan cuma ade aku dan 2 orang staf aku.. semuanya dah tak sama dah. gile bangat.
peserta kursus 101 orang then hanya 3 makhluk tuhan yang handle.
perangai macam2.. tak payah ckpla.
demand bos lagi.
ade certain time tu rase sedey je. rase nak give up je.
first time handle kursus kompemla kelam kabut aku buat. tapi aku sedaya upaya cube cope dengan unexpected event. tapi mmg rasa sedih gile.
esok masuk opis. macam2 la bende lain plak jadi kat aku. kompem!!!

okla.nanti smbung ngadu.

2 comments:

[ a l i y a ] said...

salam singgah

best tau handle kursus,suka buat kerja2 mcm nih,ape pun,all the best

S h i n o said...

Dah ok lah...
pepun congrats sbb smuanya
berjalan lancar..

:)

p/s: Jgn serik handle kursus k