Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 5, 2009

d.a.n.c.i.n.g.i.n.t.h.e.m.o.o.n.l.i.t.e.

penah tak terasa hepppppi sangat smpai rase nak 'dancing'?
hehehe..
smbil aku taip ni aku dengar lagu dancing in the moonlite.
menandakan aku sedang hepi.
rase nak senyum jek.
biarpun untuk setengah hari ni .. takdela aku melalui dengan indahnya.
pagi2 aku dh ade problem.
tapi bile ingat sesuatu yang menggembirakan - aku automatik nak senyum je.
tetibe rase excited.
yups. excited on something. :) :) :)

anyway.. aku melawat blog kengkawan aku.
yanti tak update.
didi pun tak update.
then aku bace blog anbu-san ni.
heheh.. cumel gile. dia membentangkan bajet 2009 dia dengan penuh yakin nye.
cumel jek.

aku ade jadual Januari 2009 yang sungguh pack.
starts this weekend aku outstation smpaila raya cina. every weekend aku ngak ade di sini.
this weekend aku di kelantan.
hmm.. bile duit takde nila pegi kelantan. takde can langsung aku nak bershopping. :)

anyway.. korang akan tertanya kenapa aku gembira jek.
aku gembira sbb aku ade a lot of plans for 2009.
rase best bile ade something i can look forward to.
belum tentu jadi.. tapi bile kite ade something yang motivate kite rase hidup ni bermakna la. :)
dan kita akan berusaha nak pastikan semua kita plan tu berjaya. :)

smile.smile.and smile. umliyana.

Dancing in the moonlight
everybodys feeling warm and bright
its such a fine and natural sight
everybodys dancing in the moonlight

we like our fun and we never fight
you cant dance and stay uptight
its a supernatural delight
everybody was dancing in the moonlight

3 comments:

swit@kon said...

ko nak kawin eh um.....

didi said...

kau nak kahwin and tinggalkan aku la tu..

huhu...

tak pun sambung belajar...

tak pun keluar gomen...

betul tak tekaan tekaan aku ni?

ummphs.. said...

kawen tu bukanla..jauh lagi. :)