Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 19, 2008

m.e.m.o.r.y.l.a.n.e.

jap lagi aku ada meeting.
aku amek kesempatan nak update blog ni.
15 Disember - 17 Disember aku stay kat shah alam sbb ada kursus.
boring gile kursus tu. tapi takpelah. at least ade gak aku pegi kursus tahun ni. hahahaha
anyway.. 17 Dis - after setel check out semua aku pg Uitm utk dapatkan signature pen.pendaftar. pasal ptptn.
then aku amek peluang jugakla jalan2 dalam UiTM tu.
hmm.. ada bangunan yang dah berubah. ada gak remain sama. (especially faculty aku).
how i missed all those years!
bersengkang mata study malam2.
jalan2 dalam UiTM mase bosan2.
melepak kat dataran cendekia.. malam2.
curi2 study kat fakulti engineering.
bergaduh dgn mamat kat kolej perindu.
melepak kat marry brown.. (use to be marry brown kat kolej cempaka kenanga)
curi2 masuk kolej melati malam2.. sebab tak nak kene saman masuk lambat.
lepak kat bilik TV tgk akademi fantasia.
lepak kat library smpai kul 12 malam setiap kali musim exam.
dating kat library.
melepak bilik cik ita setiap kali buhsan ngan kelas.
makan roti canai sedap.

hmm.. mak ai. rase diri sendiri dah tua.
selama 3 tahun tinggalkan UiTM apa yang aku dh capai dalam life aku?
yep.. i do achieved something. but its aint enough.
i need something more. :)


No comments: