Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 3, 2008

me.blogging.

tetibe tertanye.. kenapa aku ade blog?
padahal selalunya aku takde idea nak bubuh ape kat sini.
dan aku sendiri takde masa nak bubuh ape kat sini.
then.. lunch time aku try tgk blog2 org lain.
hmm.. menarik. banyak kisah.
seems like there is no kisah dalam hidup aku. :(
then.. dorang sangat rajin meluahkan perasaan. marah.gembira.sedih.sunyi.
hmm.. sunyi?? ade gak org bgtahu org lain dia sunyi.
mungkin aku tak reti nak bubuh atau luahkan perasaan aku kat dalam blog ni.
agaknye.

anyway.. yanti.. kau dh lama tak update blog kau.
then kau tak reply email dan msg aku.
i guess you are so damn busy. :)

aku nak kene pegi perak.
pegi meeting yang sengal tu. :(

* mila ckp sejak aku jaga kewangan aku dah jadi pemarah.
dia tak suke.

1 comment:

didi said...

memang betul pun

aku pun tak suka kau sejak kau jaga kewangan

masih sengal

tapi lebih temper