Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 11, 2008

h.a.r.i.k.u.a.l.i.t.i.

arini aku sangat mls nak masuk opis.
aku tiba dr jb pagi tadi. so.. aku tido penuh kusyuk where aku bgn tido kul 9 pagi.
kalau ikut hati nurani aku ni.. jgn harapla aku nak masuk opis. dan setelah aku pertimbangkan, aku takde pape meeting pun arini.
so.. aku berlengah2la ke opis. aku pg isi minyak dulu. cek angin tayar.
then ex-kpp aku kol.. aku tak perasan..so tak jawap.
then aku msg dia.. nape cik lis?
cik lis - takde ape. nak tanya je, um kat mane? breakfast tak smpai lagi.
aku reply - breakfast? breakfast ape? (kalau ikut ati aku.. apehal lak minum pagi tanye aku.bukan pentadbiran ke handle?)
cik lilis - untuk hari Q la.
tergamam. HARI Q!!.. sungguh aku lupa. aku dahla ketua AJK makan makan. uwaaa!!! kenapa nih um??? sangat2 lupa pasal hari Q.
bile aku smpai terus aku cek.. rupanya dah smpai makan2 semua.
fuh! lega!!
buat aku gelabah jek cik lis nih!

kesimpulannya - sikap pentingkan diri aku hampir menyebabkan majlis tak jadi. actually jadi cuma ada cacat celanya. hmm.. takde alasan untuk kesengalan aku ni. dahla kat opis keje banyak. aku tak turun pun dr pagi smpai petang. tak berkesempatan.

rase sedih gak bila jadi org yang sgt tak bertanggungjawab ni. :(

1 comment:

swit@kon said...

ko kena tagged ngan aku!