Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 22, 2008

m.y.b.i.r.t.h.d.a.y.

hmm.. happy birthday to myself.
dah umur 25 tahun dah. tapi mcm banyak bende aku masih ketinggalan. dah tersasar dari jadual dan perancangan. especially.. ade banyak kene buat sebelum pape jadi kan? :)
tapi.. at certain things aku dah mature sketla. opps.. i wont say matured. but.. have rationale thinking. :)
sebelum2 ni.. aku tak penah suka besday aku.
starts my second semester in UiTM. some bad things happen and i mourn every year on my birthday. starts last year.. some things happen on my birthday that make me smile again. :) kat sidang A ingat tak ape jadi masa kat bomba? heheheh.. kelakar.
then this year.. up to this moment.. nothing happen. yet i'm sitting here in the office. settle some workload. plus tomorrow there will be Audit inspection. for a month. and as for person in charge - berkabungla aku di sini!!
i expect nothing for my birthday. and i don't expect any big celebration.
i just wish.. I'm not.. once again to be that old umliyana. mourning on her birthday.

again.. thanks for everyone who sent me sms and kol me to wish me on my birthday.
really appreciate it. :)




1 comment:

swit@kon said...

happy birthday cik um! masa ko tulis ni aku blum hantar cupcakes chomel kat ko kan...hehehe Happy 25th! aku harap ko sihat dan dapat capai impian ko k! muahssss. lebiu ;)