Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 18, 2008

a.d.i.l.l.a.s.h.u.h.a.d.a.

this entry are special dedicate for my old friend.. very close one.. adilla shuhada who got married on 8 November 2008.

Seorang yang sgt yakin, lasak, quite religious but at the same time pandai melawa. aku rapat dgn dia sejak form 4 which we are dorm-mate. we share stories, our life, experience and everything. then dia masuk UTM but then aku masuk UiTM. we not as closed as before. but if we got chance, hari raya konvoi ramai2. :)

but after graduation, we worked at same place - sime darby engineering before i joined PTD.(am i stupid or what?). dia la encourage aku amek PTD sebab dia very government oriented. heheheh...

dia cuma ade 2 je boyfriend dalam idup dia. she end up with second one.
azman harun.

just regular guy but has very great sense of humour. (rasenya sbb tu adda suka dia!)

adda yang sangat selamba, lasak (dia join PALAPES LAUT k?), jenis tak amek port boleh fell deeply in love with this guy named azman harun.

first time jumpa azman ini macam dah bertahun kenal. dia sangat peramah, happy dan suka melawak. menurut kata adda dia ni tak lasak langsung. dia just regular guy. but this regular guy is not that regular la. dia leh ngurat adda yg sangat keras luar dalam ni tau!

adda.. aku memang doa kau akan gembira sepanjang hayat k? :) jgn brutal sangat dah!

No comments: