Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 24, 2008

d.i.a.


Dia tak perfect.

Dia tak berperasaan.
Dia sangat-sangat degil.
Dia suka cakap bende ilmiah yang kdg2 terlalu sendat untuk dimasukkan dalam otak aku.
Dia suka take serious apa yang jadi gurauan aku.
Dia sangat-sangat tak romantik.
Dia selalu prefer jadi stone (bak kate lin) bila kitaorg bincang isu2 serius atau bila kami gaduh.
Dia lagi suka mendamaikan hubungan kami daripada confront isu antara kami.
Dia terlalu proper.
Dia selalu blur nape aku marah dia.
Dia sangat suka alatan perang (jet pejuang, senjata.. bla..bla..bla..)
Dia suka kekemasan.
Dia sangat tenang.
Dia selalu pastikan rambut aku tak terkeluar dari tudung.
Dia macam bapak-bapak.
Dia suka kemas rumah.
Dia masak sedap.
dia bawak kete pelan.
Dia blur bile nak plan apa kitaorg patut buat bile spent weekend together.
Dia sweet.
Dia baik.
Dia sopan.
Dia lurus.
Dia agak pendiam.
Dia selalu jadi punching bag aku.
Dia suka tanya soklan yang kadang-kadang dia dah tahu jawapan.
Dia certain dengan apa dia nak.
Dia diam bile dia marah.
Dia diam bile aku marah.
Dia selalu jaga aku.
Dia pelindung aku.

he's my guardian angel.

I can make a very long list what i like and i don't like about him. but i love him regardless all the above.
I just love him the way he is.
No matter how hard our relationship is..
No matter how many problem we have to encounter..
No matter how many times i had that feeling to give up..

but i knew..
as long as you with me.. I will survive in anything. :)

Luv you.
Miss you.

Thank you for always guide me, control me, added my knowledge, hold a lot of patience with me and always complement me each and every way.

happy first anniversary.



2 comments:

swit@kon said...

awwwwwwwwwwwwwwwww. ko ni karatz la um. chomel sangat. nak nangis aku baca :D

didi said...

huhu
aku pun

sioot la kau um
membuatku terasa kesunyian dengan hidup aku

iyeekkk
didi didi

(tapi sweet la description on mila. sgt betul. susah nak jumpa kombinas - kombinasi yang ada kat mila tu. lagi2 bab2 rajin, kemas dan sopan)