Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 8, 2008

a.f.t.e.r.r.a.y.a.c.e.l.e.b.r.a.t.i.o.n.s.

hehehe
takdela celebration sgt pun. buhsan jek nak citer raya aku.
yang aku suke raya ni sebab spent masa ngan anak buah kesayangan aku.
amirul dengan raeif.
raeif sgt cumel tau.
jap.. aku post gambar dia. lambatla plak. sebab aku asik.. download lagu jek ni.


oke..dh dapat. cumel kan??
macam biase aku takde idea nak taip ape kat sini.
lebih2 lagi keje aku mcm berlambak.
mood aku dh terbengkalai nak tulis ape kat sini.

sebenarnye banyak bende aku nak taip pasal raya aku. dr persiapan smpaila berhari raya kat jb.
especially..bile ade accident kecil berlaku ke atas kereta aku.
nasib baik takde pape. tapi sejak kejadian aku agak fobia bawak kete. dan aku tak bawak kete langsung sejak aritu.
takut bangat. aku jadi takut sbb tengok kecederaan budak lelaki 2 eko tu.
rase seriau.. eh kau tahu ke seriau tu ape?? didi??

aku dh beli kamera. aku harap dapatla banyak bende yang aku leh post kat sini. :)

anyway.. kesempatan ni nak ucap tahniah kat encik khai sebab dapat posting kat chennai.
aku tahu paaaaling sedih adalah aaati omot. sbb dia sangat rapat dengan en khai.
ala.. kejap je khai pegii.
relax eh beb.

ok.. daaaa..

1 comment:

swit@kon said...

aaaa anak buah ko yang ni belum jumpa....comelnyeeeeeee.

babe, aku sedey ;( esok je khai da nak pegi!!!!