Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 11, 2008

m.o.n.d.a.y.b.l.u.e.s.

sebenarnya tak kire bos ade ke tak.. hari isnin tetap merupakan hari paaaling membosankan. dari tadi aku nak type kat blog ni pun aku mls. tapi aku taip gak disaat2 akhir waktu pejabat nih. aku asik rase ngantuk jek..
dalam kul 12.15 tadi aku pegi bank. nak pegi buat kad ATM baru. tapi aku tak tahu plak yang skang ni bile nak wat KAD ATM, mykad kau MESTI boleh dibaca dalam sistem. FYI, cip kat MYKAD aku tuh rasenya dh rosak. dh tak leh baca. dulu aku buat kad ok jek. :( skang ni terpaksa la pegi JPN dulu, wat MYKAD then baru bley buat maybank kad baru. leceh btul!
last weekend adalah sesi menghadirkan diri ke majlis perkahwinan. then, tak smpat pun nak dating mila. lagipun mamat tuh bezi prepare untuk meeting arini. 9 ogos tu aku mengikuti rombongan ke Penang, sempena kawan aku kawen. (utk saz- selamat pengantin baru!).kwn aku ITA sungguh tabah drive pergi dan balik dr penang (sbb kitaorg balik hari) dgn kete manual. gerak lebih kurang kul 9.45 smpai penang kul 1.00. pastu bertolak balik plak.. (termasuk jem kat Jambatan) kul 4.45 petang smpai kul 8.30 mlm. smpai kat BTS, mandi2 then pegi makan plak. salute la aku kat budak ITOT nih!
pada 10 Ogos, aku pergi ke rumah kwn aku lagi sorang. Nani. dia kenal suami dia ni dr form 4 beb. tunang 2 tahun. dia sangat cantik aritu.. aku tahu majlis perkahwinan dia mcm ape yang dia selalu nak. meriah, karaoke, etc.. siap ade cabutan no bertuah lagi tau untuk org2 rewang. aku pegi ngan bebdk umah BTS ngan shue dan ayu (dia ni lelaki). mase kenduri kawen ni la.. amek kesempatan jumpe kengkawan U yang lama. sempat jumpe shamy-toe yg dah pregnant. hmm.. baru rase diri dh tua.
anway.. aku mcm nak citer ape terjadi mase besday ayol, sue dan bachelorette (btul ke aku eja?) party for nana.. tapi.. aku rase korang akan lagi enjoy baca kat blog didi or yanti. so.. tunggu jek kat blog dorang. tapi we have a lot of fun!..banyak bende lawak yang terjadi.
aku rase mcm dh lama taip tapi blum pukul 5.30 pung!! ape nih??!

1 comment:

swit@kon said...

xdan la um nk buat entry tu..sakit gigi smlm

hampeh!!!!!!!