Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 26, 2008

j.u.s.t.a.n.o.t.h.e.r.s.t.o.r.y.

menaip nih sambil dgr lagu leona lewis - better in time. hmm.. ok gak. layan lagu nih.
anyway, takde ape yang penting nak citer.
to gengs - really enjoy last weekend. paaaaling enjoy melihat kekaguman Fad dengan lawak2 yang dibentangkan oleh che2. hahahahah..
to ayol - nila.. kawan. tunang pun xcakap.(apepun alasan kau bg, kau still tak patut rahsiakan pertunangan kau tuh!) papepun.. selamat bertunang! wish u hepi..:)
to mila - sorry. this week saya banyak kali ngamuk agak tak tentu pasal. pertukaran hormon kot. hahaha.. (period is the easiest reason to give when u being bitch!)
sepatutnya 25hb Ogos aku amek lesen. as again - nama aku tak de dalam sistem. tak tahula ape masalahnya. so, alang2 aku amek cuti, aku teruskan jekla niat aku nak bercuti tu. ( aku rase immediate bos aku kompem hangin ngan aku)
aku bangun lebih kurang kul 7.30 pagi.. terkejut bebudak ni siap2 pegi kerja.
kul 10 pagi aku kuar umah pegi one stop centre PTPTN kat kl sentral. aku nak tanye pasal pengecualian bayaran PTPTN untuk aku. pastu dia ckp aku nyer cop pengesahan takleh pakai. transkrip aku kene dapatkan pengesahan dari Pen. Pendaftar UiTM bhgn Rekod Pelajar dan Konvo. hampes.. aku apply since may 2007. dia tak ckp plak awal2 cop aku tu tak sah. bongek sungguh! geram sangat saye jadinya. ni nak pegi shah alam satu hal plak. tensi2.
then aku pegi sogo. janji nak lunch ngan mila. memula pakcik tu kata dia leh kuar awal. akhirnya kul 1 gak dia kuar.. (ms ni aku rase nak ngamuk gak!). makan kat nandos. hmm..sejuk sket hati umliyana.
then, aku pegi jakel cari kain yang cun2. tapi takde yang menarik hati umliyana. sudahnya aku cuti tapi aku tak shopping pun. geram jek!!.. papepun aku dapat abiskan masa dan tenaga aku menonton citer grey anatomy. okla tuh!

anyway.. just back from medical check up yang ade kat opis aku nih.

BERAT - 53.5 kg (beratnye!!!!)
LEMAK BADAN - 31.9pcent (normal)
KADAR METABOLISME - 1129 (rendah!)
LEMAK VISCERAL (jantung dan organ dalaman) - 4 (BAIK!!)
KEPADATAN TULANG - 2 (sepatutnya 2.4)
KEPADATAN OTOT - 34.4 (rendah!!)

kesimpulannye - metabolisme aku rendah, otot aku kurang.. nanti aku akan mudah gemuk sebab pembakaran kalori kurang berkesan which is kalori akan bertukar menjadi lemak.huhuhuhu... nanti gemuk takde orang nak dh!!

hmm.. mcm ade bende ngarut nak taip sini tapi nantila. next entry. :) daaaa..


1 comment:

swit@kon said...

um yg perasan gemok!
bila agi ko balik jb?aku nk bayar duit ko n bagi duit utk beli yg lainnye :D