Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 19, 2008

b.e.s.d.a.y.m.i.n.D.A.N.c.o.r.e.t.2.

before aku mengarut lebih panjang -

HEPI BESDAY MIN!!.. HAPPY ALWAYS K? LuV U!!

enuf dah aku membebel pasal UiTM dalam blog aku nih. kalau ngumpat isu tu sampai ujung tahun pun x abis.hehehe.. anyway, last week aku balik jb sempena wedding kawan baik aku - suhana haris ong. dia sangat cantik aritu.. sukeeee sgt tengok dia make-up baju dia. aku tak pegi dia menikah tapi tengok gambar mcm cumel. :)

suhana@NANA ngan husband dia - amad. (aku lupe gile nama penuh mamat nih! anyway.. gambar ni aku curik dr frenster nana) .
aku baik dgn dia since diploma - 1st semester lagi dh jadi kawan baik. balik jb sesama, pegi class same2. bezanya - dia amek, business studies, aku plak amek banking. tapi mase semester 3 - dapat chance tuko course ke investment analysis. dia pun tuko sama. so kitaorg sekelas sejak tu sampaila grad.
aku slalu imagine dia akan kawen awal dari aku. (so, tak suprise sgt bile dia ckp nak kawen dah!) dia jenis perfectionist. cepat angin - tapi dia ckp husband dia nih banyak cooling her down. so.. they compliment each other. aku expect wedding dia akan jadi best sbb aku tahu how detail she is. yups.. it's perfect wedding!
bulan september ni dia akan ke UK ngan husband dia. smbung belajar. aku lupe kat mane dia akan pegi. Stockholm ke? hmm.. xingat. pape pun.. aku wish her all the best. hope they will be happily ever after!

dalam aku sibuk2 pegi wedding nana - aku tak datang pun wedding nana - housemate aku. aku cume berkesempatan mendengar cerite2 didi yang memang lawak nak mampus. to kak nana- enjoy your marriage k? :) aku juga tak sempat nak pegi wedding - mantap. heheh.. to mantap - jadila husband yang penyayang k? :)

to didi - akhirnya kau taip gak sesuatu kat blog kau. lama gile nak tunggu kau update. hahahah... yups beb.. people change. people around u change without u even realise it beb. pape pun perubahan - kau kene hepi jek selalu. be positive. :)

to aati omot. as always aku suke jek bace blog kau. blog kau selalu bagi different version of you. :) biarpun kau kate kau bukan penulis yang baik tapi kau pencerita yang bagus. creative.i like!! hahaha..

daaaa..

2 comments:

swit@kon said...

ko chomel la um comot!
rasa nak peluk je
hahahaha

babe...
ada tak barang aku pesan tuh?
(hahahaha)

raihana said...

um...any pics of nana's wedding??...