Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 27, 2008

b.e.r.k.a.t.

this entry are special dedicated to all my staffs that willingly contribute something for the charity organized by did's bestfriend, zul.
again.. they're not contribute much but i'm highly appreciate them since they're not only support this kind of activities but also supporting me in collecting all these things. :)
i'm very proud with my KPP - she's baked 2 bottles of kuih raya for me.
my PTs - ira, beli gula smpai 3 kilo. miyah - beli tepung, gula, keropok.. etc.
my typist - beli canned food and milo.

to dids - sorry beratkan kete kau nanti.
to zul - thank u and sorry sbb aku pepandai mintak contribution dr staff aku nih.

hmm.. today there are a lot work to do. fortunately, nothing urgent! :)

pape pun.. mood aku sangat elok arini. biarpun pagi2 buta dh ade org kacau idup aku dengan soklan2 bongek.

daaa...

2 comments:

didi said...

thanks um

kita pun jarang take time utk tolong orang sebab nak tunggu sampai peluang bergolek atas riba

so bila zul bagi peluang ni, tu yang masing2 excited nak tolong

kau cakap kat staff kau, tq banyak2. sgt terharu...on behalf of zul ok?

semalam pun zul sgt terkejut dengan sumbangan yg kita compile. ye lah, dgn 60 kg beras, minyak 6 botol besar, tepung gula ntah berapa kg....dia sgt terharu and said that 'didi, kawan2 u ni memang sangat best and good people'. aku pun 'ya lor...'

he will distribute it this weekend with the help of a few NGO's so thanks so much guys.

maybe we could do this from time to time because aku pun nak ada satu cause yang aku konsisten bagi pertolongan.

swit@kon said...

erm aku pun sebenarnya nak bagi lagi tapi masa suntuk da hihihi :

apepun i hope this will continue in the future. didi, zul thanks.