Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 2, 2008

t.e.n.t.e.r.a.

22hb June - 28hb June 2008 aku berada di Pusat Latihan Tempur Tentera Darat untuk sesi mengulang modul tentera aku. i'd survived with all the sickness.. allergic, migraine, kuku kaki tercabut dan kene masuk air smpai 2 botol. aku nekad nak abiskan module tu bile ingat outcome dia-which is aku bley konvo bersama-sama budak2 ni. anyway.. special thanks for sidang C (baru) Batch 1/2008 yang sgt supportive, baik hati dan sgt gegile. which is aku langsung takde rase kekurangan kat sana especially for Platun 2 yang berjaya jadi platun terbaik. kitaorg dpt jurulatih paaaaaaling baik.. paaaaaling sporting.so.. aku gagahkan diri melalui hari2 aku kat PULADA tu. en.hashim baik, mejar yahya baik.. semuala baik. tapi.. biarpun dorang seme baik aku tak saabau nak abiskan seminggu hidup aku tu kat pulada. :)
anyway... takde citer menarik nak kongsi. kak nana akan kuar dr umah by bulan august. kenela cari orang baru. ade sape nak cr umah sewa?? susah2 aku amek jek max duk satu umah ngan kiteorang. :) kan??
petang nanti smbung bende lain. buzy sgt minggu ni sbb ade bengkel.

No comments: