Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 3, 2008

m.o.v.i.e.s.

Dalam sibuk.. aku sempatla tgk website GSC. nak tengok citer ape baru yang bley dijadikan tempat aku ngan mila nak berdating hujung minggu ke jumaat ke.. memanela. then, below is list of movies that i must see :-
  • sepi - suke jek nak tengok.
  • the happening - aku tgk preview dia mcm best. M. night shymalan as the director ma!

semua movie ni aku tak tengok lagi.. yang paling latest aku tengok pun citer kung fu panda. hmm.. lawak abis! ala.. ni ade aku ajak mila buat movie marathon. hehehe.. tengok movie smpai tak larat nak tengok dh. :)
mila jum pegi tengok wayang!!

1 comment:

swit@kon said...

aku da tgk made of honor, get smart

the happening takyah la bosan, hancock mesti tgk, wanted aku da booked tapi tak jadi tgk, erm tu je la
hehehe