Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 24, 2008

f.o.o.d.f.o.r.m.y.b.r.a.i.n.

all morning - i'm busy. busy prepare for meeting tomorrow. meeting tatatertib. but.. near lunch time, my KP said he couldn't make for tomorrow meeting. he ask to postpone. hmm... my pleasure! yela.. aku br balik dr terengganu semalam. what do you expect? do i have enuf time to prepare for 3 kertas pertimbangan. tapi bile change date to 30th July - make no difference as well. (but at least ade extra one day nak completekan semuanya). 27-29July aku outstation. 30hb masuk opis.. terus ade meeting lembaga. pi mai pi mai tang tu jugak.
td.. pee tee (mcm aati omot eja) aku, membawa khabar berita. bos aku melakukan evaluation. comparison between aku dan 2 EO aku. hehe.. guess what? aku kat last sekali evaluation dia. tambah lagi bile, mase aku outstation smlm, aku ade carik psl dengan bos. hehehe.. ntahla. tipula kalau tak terasa ape2. tapi.. ape aku bleh ckp, i'm not in position who love to please my bos. even aku ni tak suke pun mengadap bos aku. selalu mengelak jumpe bos. kdg2 lawan ckp bos aku. and i'm admit.. i'm not good enough in doing my job. a lot of pressure. most of it come from the evaluator himself. but, i'm try hard to do my best while i'm doing my job. so.. if his perception like that.. nothing i can do. :)
anyway.. tadi aku br ade kesempatan bace blog eny. hehe.. aku suke baca blog eny. banyak bende aku bleh tahu. byk bende yang membuatkan aku lebih kenal eny. dia rajin menaip. dia banyak idea. dia menceritakan every single detail yang terjadi dalam hidup dia. blog dia membuatkan kau lebih kenal eny.
but me? aku takdela share banyak bende pasal life aku dalam ni. aku ade diari yang jadi tempat aku meluahkan perasaan. diari yang aku catat semua movement and feeling dalam hidup aku seharian. ape yang aku boleh ckp.. i'm not good in sharing stories especially my stories with other people. even dengan mila. most of it, i keep to myself. main reason - aku tak suke kot org tengok aku the way aku tengok diri aku sendiri. aku suke bile hanya aku kenal diri sendiri. it's like your own privileges. ;) sometimes mmg aku akan frust dengan cara orang nilai diri kau eventhough diaorang tak kenal kau betul2 pun (biarpun dorang tu kwn baik sekalipun).. tapi bile aku pandang dr sudut lain - you don't need people to know who you are. you know yourself better.

3 comments:

swit@kon said...

yes um..
you, yourself..
the one and only knew bout every single things u want, dun want bla bla bla..

n HIM..dun forget HIM...

ala, lek aaa enjoy life k!

didi said...

food for my brain

macam pernah dengar je

kat mana ek?

:p

ummphs.. said...

hehe..
aku curik food for my brain dr blog dids (thank u!) dan blog eny..(thank u beb!)